додому Блоги В якій ще країні світу можна валятися біля трибуни в сорочках найдорожчих...

В якій ще країні світу можна валятися біля трибуни в сорочках найдорожчих брендів?

0

Молодий депутат (ну, як молодий, просто "нове обличчя" – вперше в ВР) розтягнув рота в презирливій посмішці і, продовжуючи жувати гумку, запустив в залі ВР безпілотник. Інші молоді обличчя – єврооптімісти і випускники оксвордів і чогось там ще –радісно, як в дитячому садочку, заплескали в долоні, почали сміятися і фотографуватися на фоні безпілотника. Депутат із гумкою, упиваючись своєю безкарністю, жував і керував безпілотником. Ех, його б витримку і сміливість зараз на фронт разом з веселими "новими обличчями".

Цікаво, окрім перфектної англійської, що в них у голові? В якій ще країні світу можна валятися біля трибуни в сорочках найдорожчих брендів, переживаючи за долю народу? В якій ще країні світу можна принижувати парламент і своїх виборців, влаштовувати цирк, нахабно порушуючи регламент, адже стаття 51 забороняє нардепові приносити в залу будь-які зайві предмети, що перешкоджатимуть роботі парламенту.

В цій залі колись проголосували українську Незалежність. Тепер випадковий суб'єкт із гумкою запускає тут безпілотник. Інші молоді суб'єкти, дуже "по-європейськи" записані в різні списки за молодість і красоту, радісно регочуть. Щодня на своїх фб-сторінках вони хизуються відвіданням інших парламентів світу. Блін, там десь літав безпілотник? Там можна собі уявити лежбище котиків близ трибуни? Там хтось жує гумку на трибуні? Там в країнах ЄС ще якісь оптимісти радісно ржуть з приниження парламенту і, значить, своїх виборців?

Так, до речі, розглядався дуже важливий законопроект, що впливає на формування тарифів. Але кому то потрібно?! Господи, бережи народ від цих "опозиціонерів" і "нових обличчь". Я все більше люблю Джемілєва, Чубарова, Пинзеника і інших політичних ветеранів, без яких поваги до цієї ВР вже б взагалі не було. І які своєю політичною позицією і поведінкою зробили для боротьби, і зокрема з кнопкодавством, набагато більше, аніж всі молоді веселуни.

P. S. Ця ганьба нагадала мені 2008 рік, тоді ПР запускали під купол кульки з гаслами "НАТО – НІ", весело фотографувалися і хіхікали на їхньому фоні.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version