додому Блоги В сім’ї не без гречкосія?

В сім’ї не без гречкосія?

0

Зачепили за живе коментарі «Гречкосія», «Ніколае Чаушеску» і «Чорного ворона», залишені під матеріалом «Україна не Росія. Україна – Румунія?»
Навожу переписку без купюр:
«Николае Чаушеску»: Владимир, вы же журналист и понимаете, что правда субъективна. А вот дописаться до разговора со служакой СБУ вполне можете!»
«Гречкосій»: Шановні! та Україна не Румунія і не Росія і не Америка!
Скоріше Білорусь….українці-козаки українці горда нація…..це брехня.
після совєтської влади (репресій і голодоморів) наплодилось на Україні «гречкосіїв» та рабів, «німих і підлих», які вже не голодні і незлі, хоча такі ж німі і підлі.
«Чорний ворон»: «Боже, якіж ви чухраїнці залякані…..
«Владимир, вы же журналист и понимаете, что правда субъективна. А вот дописаться до разговора со служакой СБУ вполне можете!» капец…..»

Русь-Україна із моменту виникнення як держава, змусила із собою рахуватись могутню і продвинуту Візантію. У часи монголо-татарської навали новгородці увалили по саме неможу шведам і тевтонам. Після навали татар Україна постала із попелу як Русько-Литовська держава. Українці, пліч-о-пліч із іншими братами слов’янами через 70 років після нашестя татар дали тирки тевтонам під Грюнвальдом. А ще через півстоліття турки почали скаржитись польскому королю на козаків. А потім козаки щороку робили «зарядку» – йшли на «чайках» товтки турка у Стамбулі. Хіба раз султан, почувши про напад козаків, серед ночі в одному спідньому драла давав із свого палацу? У 2000 році відтворена козацька чайка із козаками – нинішніми українцями, вирушила у навколосвітню подорож. Проходячи повз Стамбул козаки дали залп із усіх бортових гармат «чайки». Кілька кораблів ВМФ Туреччини на знак поваги, відповідно до морських традицій, відповіли салютом. Центральна турецька газета на першій сторінці опублікувала матеріал під назвою «Козаки знову обстріляли Стамбул». Прикол! Але турки нас пам’ятають, і знають, що ми не тільки їмо галушки із салом і горілку п’ємо, а ще можемо дати ворогам по пиці навіть у них вдома. Погоджуюсь, голодомори, москалізація і репресії проти українців завдали істотної шкоди нашій нації, відчутно вдарили по генофонду. Але у проміжках між репресіями була Холодноярська республіка (це тут, в 40 км від Черкас(!). Після голодомору – УПА, що воювала на обидві сторони і проти фашистів і проти сталінського україноненависницького більшовизму. Потсдамська мирна конференція усупереч потугам радянської сторони, визнала УПА стороною, воюючою проти гітлерівської Німеччини. І хіба не доказ того, що українська нація жива те, що на початку 90-х, на уламках совдепії відродилась незалежна Україна? І це після кілька сотень років поневолення. Гречкосій не правий. Та й Чорний ворон помиляється. Бо не всі українці – зашугані «чухраїнці». Хоча в одному він правий. В сім’ї не без гречкосія.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version