БлогиУряд ще сподівається, що людям можна просто замилити очі?

Уряд ще сподівається, що людям можна просто замилити очі?

-

- Advertisment -

Чекав на Різдво, та не дочекався!

На сайті Верховної Ради опубліковано Закон України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" (Голос України від 31 грудня 2014 року). Але 10-ти додатків, які згідно з п. 2 Прикінцевих положень "є його невід’ємною частиною", досі на сайті немає, вони "ГОТУЮТЬСЯ ДО ВВЕДЕННЯ".

І я вже не враховую той факт, що Закон підписано Президентом 28 грудня 2014 року, хоча я особисто 29 грудня близько 5-ої ранку був присутній на цьому, так званому, "голосуванні".

Проте, ще не бачивши основної частини Закону, його додатків, у черговий раз дуже неприємно здивований. Натепер Головний фінансовий план, за яким країна має долати кризу та відбудовуватися, радше нагадує такий собі записник з "Нотатками" у вигляді Прикінцевих положень, куди можна дописати будь-яку домовленість. Отже, Прикінцеві положення було доповнено загальними висловами, щодо певних змін до Держбюджету, які має внести Уряд до 15 лютого. А там передбачені такі важливі речі, як збільшення видатків на дитячу онкологію та гемодіаліз, але без конкретних обсягів чи норм.

До речі, славнозвісна адміністративно-територіальна реформа, на яку в проекті передбачалося 1,4 млрд грн, чудодійно перейменувалася в "Заходи щодо оптимізації системи центральних органів виконавчої влади та скорочення кількості контролюючих органів". Шановні, навіщо підмінювати поняття?

Серед іншого, статтею 28 уже чинного Закону, установлено, що Кабінет Міністрів до 1 січня 2015 року повинен забезпечити передачу закладів, установ, організацій та заходів, визначених у додатку № 10 на фінансування з місцевих бюджетів. Хтось бачив додаток № 10? Я ні! Не встигли прийняти Закон – уже порушення.

Добре хоч ганебний пункт щодо зупинення на 2015 рік дії статті 241 Бюджетного кодексу (Державний фонд регіонального розвитку) вилучили!

Ми всі розуміємо, що без додатків цей Закон нічого не вартий. Уряд все ще сподівається, що людям можна так просто замилити очі?

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергій Рудик
Сергій Рудик
народний депутат України, ВО "Свобода"
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x