БлогиУкраїна дивиться в майбутнє, а окупована територія залишилася в...

Україна дивиться в майбутнє, а окупована територія залишилася в минулому

-

- Advertisment -

Окуповані Донецьк і Луганськ , як і анексований Крим, зустрічали новий рік за московським часом.

А ми вже третій рік поспіль не проводжали старий рік "за Москвою", щоб потім , за годинку, чекати нового року. Ми й забули про неї, про ту Москву. Ми відірвалися! Це дуже гостре відчуття! Таки відірвалися. Нам це вдалося, попри все , попри страшні втрати і продовження війни. Але ментально ми забули про Москву і це головне.

Ми зустрічаємо Новий рік і співаємо гімн України. І це ніколи не зрозуміють в Москві (де в цей час верещить якийсь Басков) , але вони цього бояться, бо точно знають, що це робить нас сильнішими і єдиними, якою б мовою ми не спілкувалися за новорічним святковим столом. А потім о 1 годині ночі країна святкувала новий рік за європейським часом, а о другій – за Лондоном (і Португалією, де сьогодні живе чимало українців, і так хочеться, щоб в них з'явилися стимули повернутися).

Ми дивимося в майбутнє. Окуповані частини залишилися в минулому. І насправді сьогодні дуже важливим є, яким буде внутрішній вибір людей (про орків я не говорю, з ними все зрозуміло, поза війною вони ніхто, а зараз "міністри , прем'єри і тд"), які залишилися в окупації. Чи усвідомлюють вони, що повернення України на їх території – це шанс на майбутнє? Якщо так – нам буде набагато легше повернутися.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ірина Геращенко
Ірина Геращенко
черкащанка, перший віце-спікер Верховної Ради
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x