БлогиУ відповідь на закиди про франшизу і петицію про...

У відповідь на закиди про франшизу і петицію про заборону ОПЗЖ

-

- Advertisment -

Після вчорашньої сесії Черкаської міської ради прочитала у дописі одного місцевого активіста натяки, що представники фракції «Опозиційна платформа – За життя» працюють на політику Росії. Все через те, що депутати від нашої політичної сили утримались від голосування щодо недопущення відновлення імпорту газу з Росії.

Так от, що я вам хоч сказати, шановний активісте і ваші прихильники: не голосуючи за це рішення ОПЗЖ підтримує не Росію. Ми підтримуємо українців. Бо нам насправді не потрібен ні російський, ні європейський, ні транзитний газ. Нам достатньо свого , українського, газу, який ми можемо купувати дійсно за нормальною ціною.

Нагадаю: «Укргазвидобування» видобуває близько 15 млрд кубів газу. З нього 10 млрд необхідно на потреби населення, а 5 – на комунальну сферу. І його собівартість – приблизно 3 тисячі гривень за тисячу кубів. Чому тоді українці повинні платити 7 тисяч?

Припускаю, що ми користуємось зараз не просто транзитним газом. Він як ішов з російської гілки, так і продовжує звідти заходити. Транзитний він лише за документами, ймовірно, що за нього влада на кожному кубі приплюсовуєте по 100 доларів і розкидає на населення. То ж розберіться нарешті, яка з партій дійсно бореться за українців і за зниження тарифів!

Але якщо російський газ буде для українців дешевшим, то тоді, в принципі, навіщо брати дорожче і платити за документи про транзит? У людей і так немає грошей оплачувати рахунки за комуналку від влади.

А щоб не фінансувати Росію, то варто не з газу починати, а зробити потрібно так, щоб це Росія у нас купувала товари і ми їх «робили» економічно. Бо що ж це за боротьба виходить, як вони у нас купують продукції на 4 мільярди, а ми у них – на 12. І Це без газу! То хто ж кого насправді «робить»? От коли буде навпаки: коли в нас буде що купувати, буде власне виробництво і продукція, яка потрібна будь-якій країні світу, тоді будемо говорити про перемогу. А не тоді, коли всі проголосують за популістичне звернення в нікуди.

Однак у боротьбі з нашою політичною силою вже згаданий активіст не зупинився і вже вчора зареєстрував на сайті Черкаської міськради петицію з вимогою заборонити діяльність ОПЗЖ. Мало того, що місцева рада не може приймати подібних рішень і дозволяти чи забороняти якісь політичні партії, то, нагадаю, що в Україні таки існують і діють закони. І згідно зі ст. 170 Кримінального кодексу, умисне перешкоджання законній діяльності політичних партій карається виправними роботами на строк до двох років або позбавленням волі на строк до трьох років. Так що, якщо хочете дійти ще й до судів – продовжуйте! Маєте на це право!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юлія Погостінська
Юлія Погостінська
генеральний директор ТОВ "Телерадіокомпанія "ВІККА"
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x