додому Блоги У країні відбувається повний «апофигей»

У країні відбувається повний «апофигей»

0

Ізодногобоку, йде широкомасштабний наступ на соціальні права людей, як-то введення пені за несвоєчасну оплату комунальних послуг, ріст тарифів, спроба ввести норму, що дозволяє виганяти боржників із квартир на вулицю, непомірне збільшення пенсійного віку для працюючих. Тим, хто не зрозумів, пояснюю, що 60 років для жінок та 65 років для чоловіків – це вік, який перевищує середій по країні показник тривалості життя. Це буде пенсія для мерців. У Англіїв 19 столітті теж одного разу запровадили пенсію для 70-річних стариків. От там її пенсією для мерців і охрестили. А тамтешні профспілки – тред-юніони, таку боротьбу з владою розгорнули, що змусили останню спуститись на землю.

З іншого боку, в країні розпочались репресії. Старт полювання на відьом – порушення кримінальних справ проти Тимошенкота Луценка. Юлю звинувачують у нецільовому використанні коштів, здобутих за кіотським протоколом. Аж смішно. Вона продала японцям повітря, а виручені гроші направила на виплату пенсій. Хто постраждав? Та всі тільки виграли. Держава розрахувалась із пенсіонерами, продавши за дуже великі гроші свої квоти на викидив атмосферу. Бо насправді, через зупинку багатьох заводів, які працювалив кінці 80-их і зупинились на початку 90-их, квота України на викидив кілька разів перевищує реальні, які робить наша промисловість. До Юлі жодний великоумний прем’єр не додумався продавати повітря країнам, у яких промисловість забруднює екологію більше, ніж передбачено кіотським протоколом. Процедура продажу повністю легальна. Її прописано у протоколі. У чому злочин?

Далі. Нехай Микола Янович і Віктор Федорович покажуть, куди вони дінуть мільярди гривень, що їх отримають, продавши повітря.Чи може геніальний фінансист Азаров і не збирається поповнювати бюджет таким чином, а безцеремонно залазитимев гаманці маленького українця, збільшивши тарифита податки, запровадивши пеню тощо? І отримає з того значно менше коштів, аніж абсолютно безболісно для країни продавши повітря. Це прояв неймовірної тупості чи жорстока, суто тваринна, лють?

Справа Луценка ще смішніша. Він, бачте, призначив своєму водію стаж, і завдяки цьому з бюджету водію (наголошую, водію, а не Луценку) бюджет виплатив аж 40 тисяч гривень. Перше, це рішення ухвалював не Луценко, а уряд. Тобто рішення не особисто Луценка, а колегіальне. Друге, сам Луценко матеріальної вигоди від цього не отримав. Порушення, якщо воно і було, суто адміністративне. 40 тисяч для річного бюджету УМВС, що сягає кількох мільярдів гривень, – це жалюгідні копійки, яких, власне, навіть не вкрали. 24 томи справи проти Луценка «дуті». Документів там просто немає. Ймовірно, правляча партіяв такий спосіб намагається знешкодити відомих у політиці бійців. Суть проста, як мило. Вліпивши їм умовні терміни покарань ані один, ані інша не зможуть потрапитив парламент на наступних виборах, які мають відбутись у березні 2012 року. А це ще тупіше. Українська новітня історія не раз доводила просту теорему: що більше влада переслідує політика, то більше популярності він здобуває. Переконаний, що так буде і цього разу.

Поряд із переслідуванням китів української політики, репресії вже почали зачіпатий маленьких українців. Ще трохи, і ескадрони смерті запровадять, як колись у Аргентиніта Чилі. Фінал відомий: тисячі трупів інакодумців, і через 20 років кільканадцять посаджених до в’язниць викритих «ескадронщиків».

Правоохоронці вже почали вимагатив телевізійників відеоматеріали десятирічної давності по акції «Україна без Кучми». Тоді, при махровому кучмізмі, теж проти опозиціонерів намагались шити справи, але «прєдпріятіє» луснуло, як мильна бульбашка. Між тим, черкаського захисника прав дрібного бізнесу Руслана Зорю, а те, що він організовував поїздки черкаських підприємців на майдан у столицю під час акцій протесту, нині правоохоронці тягають, як свиня куфайку. Викликають на допити і явно шиють справу. А як вам вимога надавати відеоматеріали, що стосуються вручень ключів від автівокі квартир, яке робилось при минулому уряді? Це взагалі тхне глибоким маразмом. Бо такі речі робила не тільки Тимошенко, але і Ющенко, і Кучма, і Янукович. Так запхнімо всіх однією мітлоюв каталажку. Чому одним можна, а іншій ні? Мабуть, Яновича в купі з хлопцями з прокуратури та міліціїв дитинстві не вчили «не обіжать дєвочок». А щодо правоохоронців хочеться сказати окремо. Місяці зо два тому мою квартиру обікрав якийсь наркоман: міліейський пес вивів оперів до використаного шприцав сусідньому будинку. Тепер мені ясно, злодія досі не впіймали. Правоохоронцям не до того, вони борються з опозиційною «контрою». Та й точку продажу наркоти (вона, явно, десь поряд із моїм будинком, бо «виставивши» мою квартиру злодій зразу «уколовся»в сусідньому будинку. Ну, не тягнув же він «на дєло» «зарядженого» шприца?).Мабуть, розкривати не хочеться. З неї ж бо грошики комусь капають.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version