Блоги"Треш" у зачиненому ліфті

"Треш" у зачиненому ліфті

-

- Advertisment -

Днями я застрягла в ліфті однієї з багатоповерхівок Умані недалеко від центру. Такого "трешу" з боку аварійки я не очікувала.

Ліфт зламався, але хоч світло в кабіні не вимкнулось. Кнопка для виклику диспетчера, що у кутку, взагалі не працює (цікаво, для чого вона там взагалі?) Добре, хоч номер телефону аварійки написаний маркером біля кнопкової панелі. Зателефонувала в аварійку, зв'язок жахливий, голос диспетчера квакав. Ледь розчула: "через хвилин 20 будемо". Благала, щоб постарались приїхати швидше, бо в мене може бути напад клаустрофобії. Диспетчер просто кинув слухавку, я й не зрозуміла чи мій виклик хоч прийняли.

Коли я зателефонувала вдруге, красномовний дядечко немолодим голосом випалив: "Ще раз подзвоните і ми зовсім не приїдемо!" І кинули слухавку.

Видзвонила свого чоловіка, він по голосу знайшов, на якому я поверсі. Зателефонував до аварійки ще він – і пояснив ситуацію зі свого боку, сказали приїдуть.

Чекали 30 хвилин, ніхто не приїхав. Зателефонували знову, спитали, чи до нас приїдуть, і почули у відповідь: "Дзвоніть до енергетиків, питайте їх, чого вони світлом блимають, а ви дзвоните до мене і заважаєте мені їхати за кермом" (До чого тут енергетики, якщо я сиджу в зламаному ліфті, в якому світло не вимкнулось і геть не блимало?)

Через 40 хвилин чоловікові відповіли, що машина на іншому виклику, а нам треба чекати (невже в майже 100-тисячному місті лише одна бригада ЛАС?)

Через 50 хвилин мій знервований чоловік покликав товариша і ризикнув спробувати розсунути двері підручними інструментами, але нічого не вийшло.

Через годину знову зателефонувала, на що почула: "Я щойно був у вас, 15 хвилин як я вже запустив ліфт, так що ви від мене ще хочете, я вже від вас від'їхав, я що маю назад вертатися?" (Але яке "запустив", якщо я досі заблокована в зачиненому ліфті, а мій чоловік в під’їзді чекає і ніякої аварійки й близько не бачив?) І ще перепитав: "В якому ви ліфті застрягли? В 3 під'їзді? Чому я вас там не бачив?" (Якби наші ліфти не були такими запльованими, я б сповзла по стіні і сіла на підлогу, бо вже сил не було кликати на допомогу, але чути такі нісенітниці.)

Виявилося, що чолов’яга заблудився в будинку на три під'їзди і замість 3-го зайшов до 1-го і переконавшись, що з ліфтом все добре, поїхав (таблички з номером під’їзду – це ж для слабаків, які не вміють рахувати! Та й так важко зателефонувати й перепитати, в якому саме ліфті сидить людина!)

Мій чоловік влаштував їм добрий розгон і через 1 год. 15 хв. я почула цікаве питання "Ау-у-у, ви там?" (Ні, блін, просочилася крізь міліметрову щілинку і втекла!)

Через 1 год. 20 хв мене визволили. Відбулась легким стресом, хоча цей стрес більше викликаний халатністю працівників ЛАСу. А якби я, не дай Боже, застрягла з дитиною, якби на моєму місці був хворий пенсіонер, якому важко стояти, чи людина після операції, з хворими ногами, або дитина їхала б без батьків? Чи вони вистоять більше години? Що за ставлення до людей?

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ольга Михальченко
Ольга Михальченко
жителька міста Умань
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x