БлогиТимошенко тихенько убивають у СІЗО

Тимошенко тихенько убивають у СІЗО

-

- Advertisment -

Поки у Росії розгортається антипутінська революція, українці продовжують жувати соплі. І як не прикро, це заняття притаманне нині як рядовим громадянам так і лідерам опозиційних сил.
Дружний виступ росіян проти фальсифікації результатів думських виборів у РФ добряче вразив увесь світ. Те, що ще вчора здавалось неймовірним, сьогодні – найреальніша реальність. На площах Москви, Пітера та інших великих міст Росії збираються десятки тисяч росіян, незгідних із псевдодемократичною політикою правлячої верхівки.
Революційна символіка: білі стрічки та повітряні кульки. Серед гасел найпопулярніші «Путлер-капут», «Путін має піти» і «Ми – росіяни!», останнє мітингувальники часто скандують. Серед промовців на площах політики правого крила, відомі журналісти, письменники. Все це дуже нагадує події Помаранчевої революції. Різниця лише у тому, що російська опозиція не має лідера, який би об’єднав навколо себе всі опозиційні сили. А роль лідера у сенсі здобуття перемоги – неоціненна.
Не хочу вдаватись у непотрібну полеміку. Наведу лише один приклад. Абсолютна більшість українських громадян прагне будувати справедливу, демократичну, сильну Україну. Тому вони і вийшли у свій час на Помаранчевий майдан. Однак всі їхні потуги звів нанівець один окремо взятий Ющенко. Зрадивши всіх, він дозволив захопити владу відверто антидемократичним, антинаціональним і людоненависницьким силам.
Тепер нинішня влада публічно і цинічно вбиває Юлію Тимошенко.
Досі єдиним лідером, який здатний зупинити бульдозер Януковича залишається Юлія Тимошенко. І ця об’єктивна реальність абсолютно не залежить від того, подобається це нам чи ні. Роль Тимошенко в сучасному політичному житті України нинішня влада явно оцінює правильно. Інакше, вони б не засудили Тимошенко за абсолютно надуманними звинуваченнями. Вони б не арештовували повторно і так вже ув’язнену Тимошенко. Усупереч міжнародним стандартам прав людини, вони б не поводили б судових засідань у камері. За своєю підлою і кровожерливою суттю, викритою справою Тимошенко, вітчизняне правосуддя нічим не відрізняється від середньовічної інквізиції.
Усім українцям давно слід зрозуміти: Тимошенко вбивають у СІЗО! Вбивають знущаннями і катуваннями. Вбивають руками керованих лікарів, які, вислужуючись перед високопоставленими вбицями, зрадили саму суть професії, честь і високе звання лікаря.
Що ж ми за народ такий? У нас на очах закатовують жінку, нищать відомого на весь політика, а ми продовжуємо мовчати?
Чому ми не ставимо питнання інакше: якщо ця влада, ігноруючи шалений протест міжнародної спільноти, так обходиться із відомим політиком, то що вона може зробити із простими українцями? Влаштовуватиме голодомори, збиватиме на смерть автівками на пішоходках, давитиме танками, чи топитиме у Дніпрі? Невже ж Наталія Вітренко була права, обзиваючи усіх нас тупоголовими?

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
- Advertisement -

У Черкасах «пятачок» біля супермаркету не продали: торги з рекордною сумою скасували

У Черкасах біля одного із супермаркетів по вулиці Гоголя мерія Черкас продавала через аукціон клаптик землі. Проте попри рекордну...

В Умані рятувальники дістали собаку з ями

Сьогодні, 31 травня, до Служби порятунку надійшло повідомлення від небайдужих мешканців Умані про те, що на вулиці Незалежності собака...

Цікаве:

Топер для дивана: вибираємо правильно

Топер – це тонкий матрац без пружин, який здатний...

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x