БлогиТеракти у Франції. Уроки для України

Теракти у Франції. Уроки для України

-

- Advertisment -

Жахливі теракти в Парижі сколихнули світ. Всеукраїнське об'єднання "Свобода" висловлює щирі співчуття французькій нації з приводу численних жертв внаслідок атаки терористів.

Перше, що впало в очі під час огляду нічних новин, – це миттєва і професійна реакція французької влади: запровадити надзвичайний стан по всій країні, закрити кордони, задіяти регулярну армію. І жодних перемовин і угод із терористами. Президент Олланд не став збирати "самміти", "контактні групи", чекати "порад" країн-партнерів, а сам взяв на себе відповідальність і ухвалив єдине правильне рішення.

Саме так мала зробити й українська влада ще на самому початку російської агресії щодо України.

Натомість, керівники нашої держави розпочали перемовини з країною-агресором та її посібниками, уклали зрадницькі Мінські угоди, за якими терористи мають бути амністовані, а новообрана "влада" сепаратистів разом із "народними прокурорами, суддями та поліцейськими", яка буде утримуватися коштом українців, отримує імунітет на 5 років. І все це ще хочуть узаконити змінами до Конституції!

"Свобода" вкотре нагадує про ті кроки, які має негайно здійснити чинна влада для перемоги над агресором і встановлення конституційного порядку на всій території держави:

– запровадити воєнний стан на території Донецької, Луганської областей та АР Крим;

– закрити контрольований Україною кордон із Росією;

– змінити формат міжнародних перемовин із "нормандського" (економічні партнери Путіна проти України) на "будапештський" (друзі України і гаранти її безпеки проти Путіна);

– припинити будь-які економічні відносини з окупованими територіями до часу їхнього повного визволення від російських окупантів;

– блокувати окуповані території силами правоохоронних органів та Збройних Сил України, а не тільки громадськості;

– запровадити нові посилені санкції проти конкретних осіб і російських компаній;

– закликати західних союзників посилювати санкції проти Росії до моменту звільнення окупованих територій – Донбасу та Криму – й виплати компенсацій за воєнні злочини.

Це актуально сьогодні, коли терористи знову активізувалися і обстрілюють позиції українського війська по всій лінії фронту.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олег Тягнибок
Олег Тягнибок
Голова ВО "Свобода"
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x