БлогиТеатр - це не стіни. Театр - це люди

Театр – це не стіни. Театр – це люди

-

- Advertisment -

Дякую, друзі, за підтримку та співчуття, але ховати нас завчасно. Так, те що відбулося – трагедія, яку важко описати словами. Але, як написала в одному з коментарів до викладених мною відео моя дуже добра подруга: "Театр – це не стіни. Театр – це люди." Тож тримаймося і спрямовуємо свою енергію та ідеї щодо подальших кроків для вирішення проблеми яка, у повному сенсі, звалилася нам на голови.

Не маю сумнівів, що ми, з часом, подолаємо всі негаразди і гідно пройдемо це випробування!

Впевнений, що про повне (не тимчасове) переселення театру в якусь іншу будівлю та інший район міста не може й бути мови!!!

А тепер питання до нашої місцевої та обласної влади: пам'ятаєте старе мудре прислів'я "Скупой платит дважды"?

Як гадаєте: чи не дешевше було ТОДІ знайти можливість та гроші для вирішення нагальних проблем театру, особливо з самою будівлею, ніж ЗАРАЗ хапатися за голову від приблизного кошторису на відбудову після пожежі???!!! (навіть уявити собі не можу, в яку суму тепер це все виллється!)

Скільки від театру було звернень до вас та ваших "попередників" (а деякі й досі в обласній раді депутатствують!), можновладців стосовно проблем у театрі? Чим ви "нові та хороші" відрізняєтесь від "старих та поганих"?… А НІЧИМ!!!!!!!!!!!!! Те ж саме "відфутболювання", ті ж самі "обіцянки"!!! Кажете, що ви "відкритіші та ближче до народу???!!!" Так ось, будь ласка!

Для вас катастрофічна ситуація, яка трапилась у нашому театрі – це нагода довести це НА ДІЛІ, а НЕ НА СЛОВАХ!!!!!!!

Близько 300 працівників театру зараз в розпачі через страшну трагедію, яка відбулася з театральним приміщенням!!! Тож будьте з нами!!! Підтримуйте нас на ділі!!! Відстоюйте наші інтереси у вищих владних кабінетах!!!

Відбудуйте наш театр і тоді, напевно, повернете, хоча б частково, віру до вас та до ваших обіцянок!!! Це для вас РЕАЛЬНИЙ ШАНС!!!!!!!! Не прогавте його!!!!!!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Гуменний
Олександр Гуменний
актор Черкаського музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x