БлогиСюрприз для вихованців спорткласів

Сюрприз для вихованців спорткласів

-

- Advertisment -

Допоки перша команда "Черкаські Мавпи 2008" вчора і сьогодні обігрували своїх однолітків з Харкова і Дніпра (ігри проходили у Харкові), у Черкасах в їхній рідній школі працівники корпорації "Група Венето" готували їм подарунок.

На третьому поверсі, там де розташовуватиметься класна кімната спортсменів, ми встановили шафки для одягу. Спеціальні шафки в помаранчевих кольорах – корпоративний колір "Черкаських Мавп". Їх виготовили на підприємстві "Темп". Подібні шафки для одягу ми зробили і облаштували в школі № 17 та гімназії № 9, де також діють баскетбольні спортивні класи.

Тож по поверненню з Харкова що першу, що другу команду "Черкаські Мавпи 2008" чекає приємний сюрприз.

Роботи з облаштування підлоги в спортивній залі школи № 18 уже майже завершено. Залишилося нанести розмітку. Трохи внесу ясність. Зал школи № 18 нещодавно побудували. Він достатньо великий, щоб там проводити змагання з ігрових видів спорту. Але там була одна проблема. Підлога. На бетонну основу постелили лінолеум. Корпорація "Група Венето" за власні кошти і за кошти відомого мецената Черкас Михайла Бродського замінили лінолеум на спеціальний спортивний паркет із канадського клену і амортизуючою системою. Це спеціальне покриття, яке дозволяє грати у баскетбол, волейбол, гандбол. Зменшуються травми серед спортсменів, покращується робота з м’ячем.

Окрім того за приватні кошти відремонтовано роздягальні, встановлено бойлер для гарячої води, шафки для спортсменів та буде зроблена спеціальна кімната для тренерів. Вартість проекту 100 тис. доларів. І це приватні кошти, а не бюджетні!

Хто ще так зможе з підприємців і бізнесменів Черкас?

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Згіблов
Олександр Згіблов
депутат Черкаської міської ради, керівник підприємства "ТЕМП"
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x