БлогиСумніваюсь, що адвокати і менеджери українських олігархів стануть успішними...

Сумніваюсь, що адвокати і менеджери українських олігархів стануть успішними чиновниками

-

- Advertisment -

Моя загальна оцінка принципу призначення на серйозні державні посади людей, які не мають управлінського досвіду та практики діяльності у сфері, за яку вони відповідають, така: я сумніваюся в тому, що, умовно, адвокати та менеджери, які вдень і вночі працювали на українських олігархів, можуть стати незалежними від цих олігархів, професійними і принциповими управлінцями.

У багатьох випадках має такий вигляд, що ці менеджери чи адвокати "здані в оренду" фінансово-промисловими чи олігархічними групами для роботи на посадах в органах державної влади. І при цьому вони не забувають про необхідність працювати на інтереси своїх роботодавців-олігархів. Адже насправді для них роботодавцем так і не став український народ чи національні інтереси України, вони підпорядковуються олігархічним чи фінансово-політичним групам, на які вони працювали до свого призначення.

Тому віра в обов’язкову успішність та ефективність призначених на високі державні посади іноземців або менеджерів, адвокатів олігархів – це міф, який ближчим часом буде остаточно зруйнований.

Ці люди на посадах радників, експертів, консультантів, фахівців тощо можуть бути корисними, але на державних посадах – це неправильно і, як показує життя, навіть шкідливо.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Микола Томенко
Микола Томенко
Громадський та політичний діяч України
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x