додому Блоги «Справа у капелюсі» або «як я разом із По шукала внутрішній спокій…»

«Справа у капелюсі» або «як я разом із По шукала внутрішній спокій…»

0

 

 

 

 

На два кілограми гладша ніж узимку, кумедна зранку, ще кумедніша ввечері. Замріяна, втомлена.. швидше не засмагла, аніж засмагла. Улюблений аксесуар, незалежно від пори року – рукавички. Капелюха-талісмана не маю, але дуже-дуже хотілося б. Полюбляю смакувати компотом та чізкейками. Маю власний рецепт «сирних» смаколиків. Це все про мене:). Про По* читайте далі…

…Товстий, кумедний, відкритий до щирих почуттів. Чорний у білу пляму… а можливо білий у чорну. Улюблений аксесуар, незалежно від пори року – капелюх. Полюбляє ласувати свіженьким редисом, локшинним супом та «пельмешками». Особистий рекорд у поїданні останніх – 40 шт. Не зважаючи на та-А-акі гастрономічні уподобання, спритний, вправний, сильний та швидкий – справжній воїн Дракона. Це звісно ж… По* – улюбленець кіно- та пандоманів.
У другій серії анімаційних пригод («Панда Кунг-фу 2») він продовжує осягати мистецтво східного єдиноборства, пригадує своє дитинство, приховує від друзів гіркі спогади, знайомиться із живими легендами кунг-фу, перемагає лиходія на ім’я Шень, й урешті-решт дорослішає. А ще віднаходить внутрішній спокій і рівновагу.

Власне, останнього нині бракує багатьом (я – не виняток). Не знаю, що саме згуртувало глядачів під час сеансу, який відвідала я… Можливо те, що «анімашка» й справді класна, можливо влучні жарти, можливо повні сліз очі малого По (які зворушать і розчулять навіть найчерствіший у світі сухар), або ж брак отих самих «спокою та рівноваги», та ми усі разом сміялися і плескали у долоні.. майже як… на аншлаговому концерті. Таке єднання! Така рівновага! Що й… до внутрішнього спокою не далеко! Переконана, друга «Панда», якщо Ти звісно її ще не бачив, припаде Тобі до смаку. По навчить Тебе прощати, ніколи не сумніватися у собі та завжди бути на стороні добра, адже добро завжди перемагає зло. Рекомендую :).
*По – панда, персонаж м/ф «Панда Кунг-фу» та «Панда Кунг-фу 2»

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version