БлогиСоромно за такого кандидата

Соромно за такого кандидата

-

- Advertisment -

Безпосередньо спостерігаючи сьогодні участь одного з кандидатів на посаду міського голови в дебатах, відчув сором за мешканців Черкас та перед міжнародними спотерігачами, які також споглядали це дійство.

Політична культура та риторика цього кандидата знаходиться на такому низькому рівні, що подекуди здавалось, що слухаю виступ масовика-затєйніка в Будинку культури одного з обласних смт.

Всі формулювання просякнуті агресією, не конструктивізмом, образами опонента, що свідчить про повну відсутність об’єктивної та чіткої аргументації. Під час виступу не почуто жодного проекту, жодного конкретного кроку як майбутнього мера, які можуть сприяти розвитку Черкас.

Що казати, нерозуміння сутності таких понять як "тариф" та "енергоефективність" вже свідчать, що чекатиме місто такий "господарник", що місто завиє від безвиході через найближчі чотири місяці. Жалюгідне видовище сьогодні і ще жалюгідніші Черкаси завтра з таким не дай Боже мером.

Соромно, коли дорослий чоловік, начебто з першого погляду і не бідний, перебуває на утриманні у свої батьків, про що красномовно свідчить його обнулена декларація…

А глум над виборцями щодо свого прізвиська – "Металіст" або "Желєзяка" – залізний характер…. Тримайте мене семеро… та не характер – торгівля металобрухтом в рідному селищі, при чому не зовсім законно розпиляним на найближчих підприємствах району.

Соромно. Соромно за такого кандидата…

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Руслан Зоря
Руслан Зоря
депутат Черкаської міської ради від "Громадянської позиції"
- Advertisement -

На Черкащині медичні заклади отримають нові “швидкі”

Черкаська область отримає нові “швидкі” від Корейського Червоного Хреста для надання невідкладної медичної допомоги під час війни. Про це...

У Черкасах провели аварійно-ямковий ремонт по бульвару Шевченка

У Черкасах завершили роботи з аварійно-ямкового ремонту по бульвару Шевченка. Ремонт тривав на відрізку від вулиці Михайла Грушевського до...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x