БлогиСміттєвий бак чи нове пальто?

Сміттєвий бак чи нове пальто?

-

- Advertisment -

Якщо бути активним мешканцем Фейсбуку, то одразу видно останні тенденції: третина жителів Черкас терміново захотіла нове пальто, ще третина – вирішила ходити в старому до скону, решта – просто подивилась на своє пальто. Критично подивилась. Як я, виходячи сьогодні з дому.

Але це пальто стало ледь не ідеальною художньою фігурою, яка приховала дії людей у "демісезонному одязі". Піар – наше все, відволікти увагу громадськості так легко.

Чого люди ходять містом зі сміттєвими баками? Чого впихають туди, кого завгодно, застосовуючи фізичну силу?

Якого чорта-дідька подають приклад менш розумним росіянам, аби ті пхали туди одного з небагатьох росіян, який підтримує Україну?

На кожному кроці кричать "защомайданстояв". А пам’ятаєте, він почав стояти за європейські цінності? Я розумію, що не всім вистачає статків побувати в Європі, аби зрозуміти: те, що відбувається зараз – не Європа, і навіть не цивілізація, а варварство і дикунство. Але ж!

Дуже погоджуюсь із одною депутаткою обласної ради, яка стверджує, що єдиний легітимний спосіб прийти до влади – взяти участь у виборах. У нас участь у виборах взяли, а хто нікуди не пройшов – ті, застосовуючи насильство, пруться самі або просувають інших до виконкому, зривають засідання сесій, калічать людей, пхають їх у бачки, і міліція їх навіть не чіпає. Тому що патріоти. То виходить революція скинула один безкарний режим, аби отримати інший, такий же? Коли нам страшно стане ходити по вулицях? Чого прийшли з бачком до Петренка, який постраждав від тої влади не менше за інших?

Чому нікому на думку не спадає, що отримати владу можна іншим, аніж силовим способом? Можна, скажімо, замість сміттєвого бака, взяти барсеточку до рук – і піти працювати. Ні, я розумію, що з комбайнерів хочеться зразу заступником губернатора. Але спробуйте по-чесному. На найнижчий щабель держслужбовця в облдержадміністрації. На зарплату 1200 грн. щодня по дзвіночку трудитися, отримуючи з часом новий ранг та нову посаду. Повірте, часу тинятися по засіданням сесій зі смітниками, не буде. Усе згідно з законом.

А досягнувши чогось, можна й балотуватися в депутати, керувати країною. Ні? Занадто довго? Чи складно? Чи невигідно? Так на нове пальто, звичайно, не накопишся, зате ж по-чесному. Ти ж пхаєш людей у сміття, аби все по-чесному було, правда? І тобі зовсім не сподобається, якщо зі сміттям порівняють тебе…

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юлія Фомічова
Юлія Фомічова
журналіст
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x