БлогиСкоро побачимо, наскільки вражаючим є вірус сисоєвщини

Скоро побачимо, наскільки вражаючим є вірус сисоєвщини

-

- Advertisment -

Десь майнуло повідомлення, що наш голова ОДА збирається ромовляти з Віце-Прем'єр-міністром про персону начальника нашого управління культури.

Отже, ми скоро зможемо побачити, наскільки вражаючим є вірус сисоєвщини для мізків наших керівників. А зараз повторю те, що казала Юрію Олеговичу на прийомі ще через кілька днів після проведення того "конкурсу" на заміщення вакантної посади начальника управління культури ОДА.

Керівництво області має для себе сформулювати бачення ролі культурно-мистецької галузі в усіх процесах забезпечення життя області. Якщо культура і мистецтво – це один з чинників, який рухає економіку, підживлюючи творчим потенціалом різноманітні галузі, забезпечуючи популяризацію, чи як зараз прийнято казати "промоцію" області, якщо це підгрунтя для виховання творчих особистостей і розвитку людського капіталу, то має бути керівник з відповідними характеристиками.

Якщо це – гарно засвоєна "західна модель" діяльності галузі, тобто набір проведених заходів з обов'язковими атрибутами у вигляді доповіді керівника (керівників та запрошених), коровая та корзини "від губернатора", то тут із персоною керівника можна навіть не заморочуватися. Думаю, в такому випадку варто погоджуватися на Осипенко і..і з нею. Але це буде і сигналом для громадськості щодо розуміння керівництвом ролі і місця культури в області.

Є ще один аспект. Наступного року відзначатимуться ювілеї в Чигирині. Відповідно, це капітальні та не дуже вкладення, які будуть йти через "культуру". Призначення людини із сумнівною компетентністю, яка, до всього, не мала права навіть претендувати на цю посаду, не маючи відповідного досвіду та освіти, дозволить припускати здійснення ще однієї "Золотої підкови". І хай вже тоді Юрій Олегович не говорить про "(не)конструктивну критику".

І про конкурс. Це було убожище. Особливо з точки зору комісії, яка не мала змоги оцінити кандидатів. Адже до діяльності культурно-мистецької галузі з усіх членів комісії був причетний тільки Сергій Проскурня. Інші зізнавалися навіть, що їх "попросили" проголосувати. Решті було все одно. Ну і, як я вже згадувала, двоє з трьох претендентів не мали підстав для участі у конкурсі. Одна з них злополучна Наталія Осипенко.

Що ж, "корзину для губернатора" вона може забезпечити і інші речі, про які її попросять. Ну, може для Юрія Олеговича і Валентини Михайлівни цього досить…

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x