БлогиШлюб – витверезник для сп’янілих від кохання?..

Шлюб – витверезник для сп’янілих від кохання?..

-

- Advertisment -

Я не розумію, навіщо мені ставити за мету штамп у паспорті в графі «сімейний стан». Однак після того, як мій 21-річний знайомий надумав одружуватися, не маючи «ні кола, ні двора», на студентці-другокурсниці, у мене виникло закономірне запитання: куди поспішати?

Із подругою провела свого роду журналістський експеримент. В одному із супермаркетів міста я «чіплялася» до хлопців із пропозицією одружитися. Перший кандидат сприйняв прохання серйозно. Як істинний джентльмен, він, певно, не міг відмовити дамі, навіть телефонував мені потім кілька разів із приводу весілля. Другий претендент на мої рукута серце відмовлявся до останнього: зацікавився лише, коли подруга почала нахваляти, яка я гарна господиня. У третього «піддослідного» очі загорілися, коли почув про придане. Четвертий відмовлявся категорично, підозрюючи, що я – шарлатанка. І лише п’ятий сказав, що одружиться тільки на тій, яку любитиме всім серцем, із якою готовий буде прожити все життя і вмерти в один день.

Усі ці потенційні женихи загнали мене в глухий кут; вони так і не змогли дати відповідь на запитання: що ж спонукає чоловіка на такий важливий крок, як шлюб?

Моя близька родичка вийшла заміж тільки тому, що після інститутського розподілу їй було сумно їхати в якесь село викладати одній. Коли ж мене шанувальники звуть заміж (усерйозабо жартома), я запитую: навіщо? Мій страх підтверджений цифрами: цього рокуна Черкащиніуклали 5945 шлюбів. За цей же період офіційно розлучилися 2992 подружні пари. Скільки людей не живуть у шлюбі, а співіснують, порахувати неможливо… Психологи пояснюють розлучення незрілістю пар до сімейних стосунків. То варто чи ні поспішати з одруженням? Хіба для того, щоб хоч раз побувати заміжньою. Для різноманітності.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юлія Фомічова
Юлія Фомічова
журналіст
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x