додому Блоги Щодо зрадників

Щодо зрадників

0

Щодо будівництва готелю. Є інтереси громади, які повинні стояти на чолі всього. Забудовник повинен розуміти, що він діє всупереч інтересів громади. І чому громада повинна платити за бажання осіб отримати надприбутки від "козирного" місця? Вони незаконно свого часу отримали дозвіл, а тепер громада повинна їх ще пожаліти?

У нас в місті безліч історичних пам'яток або занедбані, або перебувають просто в жахливому стані, або просто віддані під бізнес. Коли ми вже почнемо думати про місто і громаду? Чому коли в Одесі чи Львові будують комплекс, стоїть вимога зберегти історичний фасад, і лише в Черкасах розказують про бідний бізнес? Подивіться на планетарій, яскравий приклад. Будівля історична спаплюжена, планетарій (один з шести на всю країну) фактично не функціонує, зато все заліплено орендаторами, а в бюджет не надходить і копійки!

Врешті-решт влада повинна думати про наше місто і громаду. А не про бідних бізнесменів, які за 20 років (за рідким виключенням) знищували і продовжують знищувати історичну спадщину міста.

Тому всі, хто вчора утримався від голосування, фактично зрадили громаду. Навіть такі затяті вороги, як Сергій Одарич та Олександр Радуцький консолідовано виступити проти цієї забудови, а громадськість, яка повинна була думати про громаду насамперед, починає знаходити виправдання. Реально гидко!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version