БлогиЩодо штучно завищених тарифів на ЖКП

Щодо штучно завищених тарифів на ЖКП

-

- Advertisment -

Хтось вважає економічну кризу найкращим часом для особистісного збагачення. Наша країна фактично проходить новий етап становлення і, як не дивно, не тільки суспільного, а й економічного.

Звичайно зараз важко усім, однак наживатися на нагальних потребах людей – це ганьба. З юридичної точки зору вартість послуг ЖКП нібито розраховується правильно. І все ж драти останню свитку з простого українця – це вже край….

Приємно, що у менеджменті приватному й державному чимало фахівців відповідальних стосовно виконання законів, однак шкода, що з кожної законодавчої норми намагаються реально вичавити останні громадянські соки. І тут постає питання моральності та порядності. Тепло в наших домівках – це не забаганка, це життєва необхідність. Наша країна надзвичайно багата своїми ресурсами, то чому ж вони не працюють на користь кожному громадянину? Чому за основу беруться виключно ринкові ціни на енергоносії і жодного разу не враховується реальна собівартість та платоспроможність громадян?

Хтось почув реальний голос народу щодо субсидій? Так дійсно – це допомога держави, однак вона принижує чесного українця. І виникає нове запитання, чому у своїй країні ми не можемо заробити на оплату послуг ЖКП, на утримання родини, на гідну освіту, врешті решт на харчування та одяг, тощо?

Вважаю, що саме система субсидій є основою корупційного бізнесу, який стимулює не працювати й заробляти, а отримувати. Отримувати та не заощаджувати енергоносії. Саме з цієї причини ринок послуг ЖКП – це єдине місце де ще можна гарантовано заробити. Оскільки, нереально відслідкувати без адресної грошової допомоги хто скільки використав цих уявних комунальних послуг. Тому маніпуляції з тарифами – це справжній "моральний кримінал". Саме за таких умов державна допомога стає полем для збагачення низько моральних комерсантів. Саме такі особистості наносять найбільшої шкоди нашій країні, породжують впевненість у безправ’ї і стають справжніми поневолючами. Тому, вважаю, що настав час звернути увагу керівників держави на те, що необхідно відірватися від макропоказників та звернути увагу на реальний дохід громадян. Дайте можливість працювати та гідно заробляти.

Досить отримувати міжнародну допомогу та використовувати на державну допомогу. Наша країна здатна заробляти, тож дайте нам такі правила, за якими це буде взаємовигідно і державі і громадянам.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Євгеній Глєбов
Євгеній Глєбов
Керівник ГО "Агенція регіональної підтримки підприємництва та інвестицій"
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x