додому Блоги Що приховувала від нас влада?

Що приховувала від нас влада?

0

За останні два дні відбулись дуже цікаві події, які стосуються тарифного майдану, де ми, громадська організація "Захист прав обманутих споживачів", разом з вами відстоюємо інтереси і боремося з діючими нині в Черкасах тарифами. Це стосується і теплопостачання, і гарячої води, це стосується і управлінської компанії "Нова "Пакість", це стосується і вивозу негабаритного сміття, це стосується тих проблем тарифних, які на даний час діють у місті Черкаси.

І до нас у гості завітав такий собі адвокат з Києва, пан Ципін, який безпосередньо начав наводити, на його думку, порядок і шукати, хто ж розмістив плакати, які знаходяться безпосередньо на цьому майдані. Я хочу сказати цьому пану адвокату, що це народний майдан, це тарифний майдан, і там люди, які того хочуть, можуть розміщувати свої думки, пропозиції та і виражати таким чином своє ставлення до тих подій, які пан Бондаренко нав’язав у тарифній ситуації в місті Черкаси.

Паралельно з цим в громадську організацію "Захист прав обманутих споживачів" прийшов лист від пана Бондаренка. У ньому мер вимагає, щоб ми, як громадська організація, надали ті плакати, ті вислови, ту пропаганду щодо тарифів, щодо того, що він підписав ті рішення по "Новій "Пакості", яка зараз надсилає нам ці квитанції, а також саме де і як наша громадська організація всі ці агітаційні матеріали робила.

Навіщо це Анатолію Бондаренку? Може, краще б він скликав позачергову сесію і скасував ці тарифи? У нас підготовані такі проекти рішення. Але ні, він хоче подати в суд на громадську організацію і навіть не думає скасовувати ці тарифи.

Але найцікавіше інше – журналісти з’ясували, що тільки за жовтень та листопад 2019 року ця компанія, київська адвокатська контора "Ципін та партнери" отримала від комунального підприємства "Черкаситеплокомуненерго" 100 тис грн. Це наші з вами тарифи, це наші з вами проплати. Я не розумію, чому черкащани мають утримувати адвокатську контору пана Ципіна, який захищає в судах інтереси Бондаренка та компанії.

Але і цей його "бєспрєдєл" в місті ми обов’язково подолаємо.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version