БлогиШановний Громадянине міста Черкаси!*

Шановний Громадянине міста Черкаси!*

-

- Advertisment -

З дитинства я звик розв’язувати проблеми самостійно і не звертатися по допомогу. Ніколи раніше я не обговорював своїх опонентів на виборах – вважав, що виборці самі розберуться. Але останні події змушують мене порушити ці два правила.

Сьогодні криміналітет в наглу і безцеремонно, за мовчазного спри­яння державних і правоохоронних органів, намагається захопити владу в Чер­касах. Рік тому йому вдалося шляхом підкупу і погроз взяти під контроль біль­шість депутатів у Чер­каській міській раді. Нині криміналітет хоче не лише закріпитись у раді, але і всадовити свого пред­ставника у крісло міського голови.

Для отримання влади вони використовують партійні списки загальноукраїнських партій. Розраховують, що Ви, симпатизуючи тому чи іншому лідеру або лідерці, проголосуєте за список, в якому і приховалися представники "тіньового світу".

Особливо яскраво це видно на прикладі міського списку Блоку Петра Порошенка "Солідар­ність". Поки Президент України переймається захистом держави і дипломатією, контроль над міською організацією БПП отримав відомий у Черкасах "підпри­ємець" Андрій Бородай. Людина, що двічі була засуджена. Але на відміну від "двічі несудимого" Януковича, який крав шапки, Бородай провів у тюрмі майже 5 років за скоєння тяжкого злочину – групового зґвалтування у неприродний спосіб.

Цей діяч висунув кандидатом у мери від БПП такого ж, як сам – Олександра Радуцького. Також раніше судимого за скоєння двох злочинів.

У списку БПП до міської ради Ви знайдете власників найскандальніших забудов у нашому місті – Олега Холодного ("праву руку" Бородая, директора його фірм, зокрема забудовника "ями" за Драмтеатром), В’ячеслава Овчаренка (забудовника піцерії "Папа Карло", арки на Хрещатику, ресторану "Ковбасофф" навпроти РАЦСу), Ігора Калашника (головного освоювача бюджетних коштів у часи Олійника, підрядника на довгобуді спортзалу 18 школи) і багато інших.

Звичайно, у списку БПП є і достойні люди. Але часом вони не мають достатньо мужності очис­титися від так званих "авторитетів".

Прагнучи підтримати Петра Порошенка в Черкасах, знайте – Ви голосуєте за Бородая і його "братків".

Схожа ситуація і в черкаській "Батьківщині". Використовуючи довіру людей до Юлії Тимо­шенко, у її список "затерлися" багаторічні соратники Володимира Олійника та алкогольні барони Черкас.

Для Бородая я і наша команда – як кістка в горлі. Лише за останній рік, використовуючи своє право вето, я заборонив суцільну забудову скверу за драмтеатром, заборонив будівництво хмарочосу на Замковій горі, зупинив спробу вкрасти 10 га вільних земель полігону, не допустив будівництва багатоповерхового комплексу на березі Дніпра біля пірсу…

Опоненти часто мені докоряють, що я – не черкащанин. Так. І це – моя перевага. В мене немає в Черкасах кумів і братів. На мене важко тиснути і шантажувати.

Лише наша команда – Партія вільних демократів – може протистояти криміналітету. Ми багато років старанно формували свою команду, очистились від зайд і слабких людей, які не змогли протистояти спокусам чи погрозам. Всі інші черкаські "партійні клуби" – так чи інакше пов’язані з криміналом традиційними для нашого міста кумівськими стосунками.

Саме тому представники БПП і "Батьківщини" нас бояться і намагаються руками членів виборчої комісії позбавити мене і Партію вільних демократів права на участь у виборах.

Лише після мого звернення до Президента України, як гаранта дотримання прав і свобод, вдалося замінити склад комісії і відновити порушені права.

Черкасцю!
Нам, громадянам міста, сьогодні не допоможе ніхто, крім нас самих.
Захистити місто від криміналу "90-х" можемо лише ми самі!

Сьогодні вже мало просто прийти на вибори. Кожен з нас має привести на виборчі дільниці всіх своїх рідних. Переконати прийти на вибори всіх сусідів і знайомих. Пояснити важливість цих виборів своїм колегам на роботі.

Мафія прокидається, коли засинає совість. Бандити приходять до влади лише через нашу байдужість.

Пробуджуйся!
Не віддамо жодного голосу на виборах міської ради за списки БПП і "Батьківщини" в тих округах, де висунуті вовки в овечих шкурах.

Черкаси мають жити не "по понятіях", а за законами.

Так, я і Партія вільних демократів не святі. Як і всі, хто працює, ми часом допускаємо помилки. Але ми маємо мужність їх визнавати. І силу, щоб виправляти.

Я гарантую, що ми ніколи не віддамо місто мафії.
Прийди на вибори!
Захисти Черкаси!

* Передвиборна агітація

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергій Одарич
Сергій Одарич
колишній міський голова Черкас
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x