БлогиРозходимося, нас надурили

Розходимося, нас надурили

-

- Advertisment -

Переглядаючи стрічку новин про перемогу міської влади Черкас над перевізниками, про додатковий соціальний тягар для бариг-автобусників, про тимчасові договори, піймав себе на думці, що 300 тисячне місто просто надурили.

Що отримали?

5 гривень проїзд, як в принципі і вимагали перевізники, додаткове перевезення однієї пільгової категорії за рахунок тих, хто платить 5 грн, нові договори на 3 місяці, які нічим не відрізняються від попередніх, солодкі обіцянки про… транспортну реформу.

Я не хочу знову писати, як команда "Вільних демократів" бачить транспортну реформу, про єдине підприємство, про єдиний квиток і оплату перевізникам за 1 км, а не за тариф в 5 грн. Про це ми писали і говорили.

Скажу одне. У Черкасах останнім часом будь-який колапс закінчується тоді, коли піднімають тарифи. Був сніговий колапс. Мер Бондаренко і Ко дали "ЧЕЛУАШУ" 20 млн на нову техніку і 30 млн на утримання підприємства. Був сміттєвий колапс. Закінчився купівлею одного сміттєвоза і підняттям тарифів на вивезення сміття майже удвічі. Тепер транспортний колапс… Закінчився підняттям тарифів до 5 грн.

Ви вже відчули, що вас надурили?

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Згіблов
Олександр Згіблов
депутат Черкаської міської ради, керівник підприємства "ТЕМП"
- Advertisement -

В Умані “на гарячому” затримали збувача вогнепальної зброї

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури повідомили про підозру 42-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання, носіння та...

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x