додому Блоги Роздуми про 8 березня: святкувати чи ні?

Роздуми про 8 березня: святкувати чи ні?

0

Вважається що 8 березня–це свято жінок. Мене завжди дивувало, чому 8-го свято. Що, я 9-го буду вже не жінкою? Чи 7-го не була нею?

Може, так нейтрально ставлюся до цього числа, бо це–день солідарності жінок у боротьбі за свої права. Але навіщо за них боротися? Я не вважаю, що хоч у чомусь маю менше прав, ніж будь-який чоловік.

Вважається, що жінки мріють у цей день забути про домашні справи. Я дивуюся! Невже вам не приємно піклуватися про своїх близьких? Ви готуєте їжу беззадоволення, чи ваш чоловік зовсім не підтримує вас, коли ви втомлені? Чи посмішка дитини не приносить вам натхнення? Хіба може тягарем бути те, що ти любиш?

Також вважається, що жінка хоче побути у цей день найбажанішою. Хвилинку! А вчора я була гіршою??? Чи через тиждень стану небажаною? Чи через місяць мені не потрібно буде казати приємні слова?

Знаєте, у моєму житті кожен день особливий. Тому що такого дня більше ніколи вже не буде. Мені важливо, щоб я була впевнена у підтримці чоловіка щодня і його відношення до мене не змінювалося в залежності від дати.

Я щаслива, що народилась Жінкою. Моя стать незмінна. Тому я щаслива щодня.Любі жінки! Бажаю вам самодостатності!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version