БлогиРосійські пропагандисти почали кампанію проти проукраїнських медіа

Російські пропагандисти почали кампанію проти проукраїнських медіа

-

- Advertisment -

Після численних атак на патріотів та проукраїнських журналістів у регіонах, група російського впливу в особах Медведчука, Шарія та Лукаш розпочали масштабну атаку на національні інформаційні ресурси.

Першою мішенню такої атаки став один з топових сайтів країни з чіткою проукраїнською позицією OBOZREVATEL. А зокрема – і його власник Михайло Бродський.

Останніми днями проросійський пропагандист Анатолій Шарій на своєму ютюб-каналі за підтримки інформаційного холдингу Медведчука розпочав кампанію з дискредитації та цькування команди "Обозу". На заклик пропагандиста приєднатися вже відгукнулася поплічниця Януковича Олена Лукаш. Також на боці Шарія виступили медіа, якими володіє кум Путіна Медведчук – передусім "112", NEWSONE і ZIK. Крім того є інформація, що до переслідування "Обозревателя", як спонсор проекту, причетний також одіозний російський бізнесмен Павло Фукс.

На думку російських медіа-посіпак війну на Донбасі розпалював не Путін та його іхтамнєти, а саме український портал "Обозреватель". Як Вам новина гібридної реальності?!

Відгукнутись на прохання Шарія поділитись інформацією про українського підприємця можна, нам справді варто часом згадувати факти, щоб уникати впливу кремлівської пропаганди. Тим більше, що в критичні для України моменти Бродський завжди займав державницьку позицію. Так було під час Революції Гідності, так само було і в часи Помаранчевої революції. Так – це той самий Бродський, який не побоявся кинути виклик Кучмі, був в активній опозиції до Черновецького. Саме згаданому політику, багато в чому, українці завдячують скасуванням корупційних техоглядів та довіреностей на авто та руйнуванню грабіжницьких схем ЄДАПСа. І так – це та сама людина, яка чимало років працює над розвитком українського баскетболу. Бродський давно в українському бізнесі та політиці, в таких випадках є про що поговорити, але точно не російським пропагандистам.

Очевидно, що атака на "Обоз" є частиною широкомасштабної кампанії зі цькування та переслідування проукраїнських медіа та активістів по всій країні.

Загальновідомими є численні інформаційні (і не лише) атаки проти Сергія Стерненка, в яких також бере участь увесь російський пропагандистський "пул", що базується в Україні, на чолі з Медведчуком, Шарієм та їхніми інфоресурсами на кшталт ZIK та "112". Не менш активно і вже тривалий час здійснюється атака з боку Шарія та підконтрольних йому структур у Вінниці на місцеву редакцію сайту Vежа та шеф-редактора видання Андрія Качора персонально. Подібна ситуація спостерігається і в решті регіонів України.

Такі атаки тривають місяцями, мають на меті залякування та виснаження проукраїнських активістів та журналістів, а головна їхня мета: знищити медіа з патріотичною позицією як на регіональному, так і на національному рівні.

Патріотична громадськість повинна розуміти, що йдеться не про персональні чи локальні конфлікти, а про зрежисовану кампанію проросійських сил, спрямовану на знищення інформаційного спротиву українців та нівелювання проукраїнського порядку денного в інформаційній політиці на рівні держави.

Якби пафосно це не звучало, але в даному випадку цілком логічно згадати принцип "або ми їх – або вони нас". Громадяни країни мають об'єднатися і чітко виступити на захист тих українських медіа, які продовжують чинити спротив черговому наступу "руского міра" в Україні.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Андрій Юсов
Андрій Юсов
Громадський активіст та політичний діяч
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x