додому Блоги Реформа в черкаській медицині принесла свої проблеми

Реформа в черкаській медицині принесла свої проблеми

0

Розповім про реформу в медицині. Тепер в поліклініках є електронна черга. І туди продвинутим пацієнтам можна записуватися. Отже, тепер, коли ви приходите в медзаклад, вас очікує сюрприз–подвійна черга! Частина людей доводить, що записувалася по інтернету, а частина каже, що займали чергу ще три години тому і поступатися не будуть.

Далі більше. Комп'ютери в поліклініці додали роботи лікарям. Отже, тепер лікар робить подвійну роботу: записує інформацію на комп'ютері, а тоді ще й у медичну картку. Раніше, хто не в темі, інформація записувалася лише в картку.

"Звісно, краще, щоб тут, біля мене стояв принтер, я могла роздрукувати дані з комп'ютера і вклеїти в медичну картку. Але сама принтер не купуватиму, та й лікарня не має коштів, щоб купити",–каже лікар.

І я з нею цілком погоджуюся. А тоді ми обоє ржемо, щоб не плакати, над ідеєю шанованої влади щодо будівництва льодового палацу. Ну скажіть, нафіга той принтер лікарці? Хай двічі робить одну й ту ж роботу. А кошти, звісно, важливіше вкласти в палац, бо палац–це наше всьо…. От і вір після цього реформаторам…

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version