БлогиПутін і його ворожі наміри щодо України не змінилися

Путін і його ворожі наміри щодо України не змінилися

-

- Advertisment -

Путін не зупиняє поставок у Донбас танків, бойових броньованих машин і боєприпасів, сотнями тонн. Вантажівками і залізничними ешелонами. Вивозить до Росії обладнання і технологічні лінії з українських заводів. Блокує мандат ОБСЄ на контроль лінію кордону. Обмін полонених постійно зривається. Обстріли і провокації тривають. Люди гинуть, військові і цивільні. Ватажки терористів вводять власні "паспорти" (із двоглавим орлом), власні номерні знаки на автомобілі, оголошують проведення "виборів" у квітні, незалежно "хоче того Україна, чи не хоче". Українське суспільство і парламент політичні вимоги Путіна відторгають. Жодного пункту Мінських угод дотепер не виконано. Жодного! Протягом року!

І раптом держсекретар США Керрі у Давосі робить резонансну заяву: він бачить можливість виконання Мінських угод у повному обсязі і [після цього] зняття з Росії санкцій "протягом кількох місяців".

Нагадаю, про що йдеться. Припинення вогню, відведення важкої техніки, звільнення усіх полонених, повна амністія, відновлення економічних зв'язків, зміни до Конституції (особливий статус), прийняття нових законів про вибори на окупованих територіях і про особливий статус (на постійній основі), узгодження законопроектів з терористами, проведення виборів за присутності там російських військ і техніки, потім виведення військ і техніки, нарешті передача Україні контролю над Державним кордоном – усе це записано в Мінських угодах, і держсекретар Керрі знає, як усе це виконати "протягом кількох місяців"?!

Це він серйозно? Чи всі так стомилися, що готові задовольнитися "шашечками" замість "їхати"?

Путін і його ворожі наміри щодо України не змінилися. Україні, Європі і світу потрібен мир, стійкий і довготривалий, не тимчасове перемир'я із загрозою поновлення агресії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко
народний депутат України VII скликання
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x