БлогиПроблему сміття в Черкасах можна вирішити

Проблему сміття в Черкасах можна вирішити

-

- Advertisment -

Невід’ємним для кожного з нас є ритуал викидати сміття кожен день у сміттєві контейнери, які знаходяться біля наших будинків. При тому, що більшість з нас, нажаль, найчастіше сміття викидає просто гамузом, не сортуючи, здебільшого це пов’язано з відсутністю в місті спеціалізованих ємностей для роздільного збору сміття.

От, візьмемо наші рідні Черкаси. Кожного дня від містян чути негативні відгуки щодо неналежного прибирання вулиць міста, неякісний або невчасний вивіз сміття і це не кажучи про страшенний сморід, який розповсюджується від контейнерів містом.

Проблема насправді легко вирішується та має всього дві складові – низька культура громадян та небажання можновладців навести порядок.

Переконаний, що мер міста Черкаси Анатолій Бондаренко, як і багато інших людей, подорожує та полюбляє їздити закордон у відпустку, тож, спеціально для нього зробив у Чехії оцей знімок (див. фото).

Естетичний вигляд сміттєвого баку та поліграфічне якісне зображення маркувань з роздільного збору сміття, із завжди закритою верхньою кришкою (що зупиняє сморід), спонукає європейців дотримуватися чистоти, при цьому зовнішній вигляд таких баків вписується у будь-яку архітектуру міста.

Оскільки жителі Черкас хочуть жити у Європейському місті, хочеться побажати Анатолію Васильович привозити з подорожей не тільки гарні враження, а і практичну реалізацію, тих чи інших сучасних ідей. Бо ми, черкасці, того варті!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Євгеній Глєбов
Євгеній Глєбов
Керівник ГО "Агенція регіональної підтримки підприємництва та інвестицій"
- Advertisement -

Міграційна служба виявила двох нелегалів із США у Черкасах

Міграційники виявили двох нелегалів із США у Черкасах і прийняли рішення про їхнє повернення додому. Про це повідомляють на...

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x