БлогиПро змінений план об’єднання громад

Про змінений план об’єднання громад

-

- Advertisment -

Сьогодні ми, нарешті, ухвалили рішення про внесення змін в перспективний план об'єднання громад Черкаської області. Вистраждане рішення, але демократичне. Безумовно, воно багато кого не влаштовує в тому числі і мене. В мене багато зауважень до цього документа, але я голосував. І голосував з декількох причин.

Перше, на носі вибори і, зважаючи на визнання Кабміном 3х десятків громад Черкащини спроможними, нам не можна було далі зволікати їх відображення в перспективному плані.

Друге, по Золотоніщині ми ухвалювали той компромісний варіант, який був напрацьований депутатами обласної ради разом з Золотоніською районною радою, Золотоніською РДА за прямої участі місцевих громад.

Третє, обласна державна адміністрація врахувала наші критичні зауваження до попереднього проекту, де були законсервовані проблемні варіанти утворення громад під тиском місцевого бізнесу та всупереч волі людей. Одним з таких гострих питань було: чи піде с.Яблунів до міста Канева як того прагнуть люди, чи село піде до Литвинця як того прагнув місцевий бізнес. Зрештою, в плані пішов до Канева.

Вдячний всім хто доклав максимум зусиль, щоб ми сьогодні проголосували за це рішення консолідовано, без суперечок, без скандалів і пікетів. Вдячний Юрію Ткаченку, Ярославу Березаню, Роману Карманніку, Сергію Слиньку та Сергію Гончару, всім експертам, фахівцям, колегам депутатам. Але найбільша подяка громаді Черкащини. Успіхів Вам в розбудові і розвитку своїх громад, дорогі мої земляки.

Ото ж, як я вже і неодноразово зазначав, влада повинна чути людей а не феодалів, і тоді не буде ніяких перешкод в роботі ради саме на благо громади.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вадим Гайович
Вадим Гайович
депутат Черкаської обласної ради
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x