БлогиПро жіночність

Про жіночність

-

- Advertisment -

Сидить у столовій, недалеко від нас, пара. 70 +. Вона і він. Я постійно бачу в анфас її і захоплююся. Можливо вона була на керівних посадах, а, можливо, вчителька. Вона настільки жіночна у свої 70+, що хочеться дивитися і насолоджуватися.

Об"єктивна реальність – зморшки, сиве волосся, пігментація, старість, одним словом. Але, є ще якась реальність. Інша. Де це все втрачає свою сутність. У неї гарно і просто причесане волосся. Вона змінює буси щодня! Під кофточку. Буси з натурального каменю: рожеві, сині, бордові – виблискують всіма своїми гранями. І персні на пальцях. Знаєте, так, як зараз модно. Молодь носить прості срібні на всіх пальцях або вибірково. У неї – на вказівному і менший – на мізинчику. Це так стильно – ніби вона з оцього нового покоління "Y", але, ніби говорить: "у мене стільки досвіду і років, що у простеньке кільце не вміститься, тому потрібні персні".

Я дивлюся на неї, любуюся і думаю: де ж вони беруть енергію? Щоб постійно прикрашати себе теж потрібні сили і натхнення. Сьогодні дівчата спрощують все: максимум – футболка і джинси, бо немає часу і так зручно. Насправді, немає енергії. Немає сил придумувати прикраси, підбирати під кофточки і отримувати від цього насолоду.

І от що дивно, око не падає на молодість, яка навколо в джинсах і футболках. А от на жінку 70+ падає, бо там така жіночність і шарм, і атмосфера, яку рідко зараз відчуваєш.

Ще раз переконуюся, що жіночність не залежить від віку. Це просто особлива атмосфера Жінки.

P.S. Замітьте, я ніде не сказала "бабуся", язик не повертається))

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Інна Лук'янець
Інна Лук'янець
кандидат психологічних наук, доцент ЧНУ ім. Б. Хмельницького
- Advertisement -

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x