додому Блоги Про здоровий глузд заступника черкаського мера

Про здоровий глузд заступника черкаського мера

0

У заступника мера Юрія Ботнара, мабуть, поїхав дах?

Вчора заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар звинуватив Михайла Бродського, голову Федерації баскетболу України, засновника баскетбольного клубу "Черкаські Мавпи", поважного бізнесмена, що він, ніби, має відношення до замовної кримінальної справи щодо його батька Андрія. Мовляв, правоохоронці перевіряють версію причетності Ботнара-старшого до вбивства відомого у Черкасах журналіста і блогера Вадима Комарова.

Дослівно це звучало так: "очевидно, що така фейкова активність є наслідком замовлення від наших опонентів "групи Бродського".

Юрко! Я радий і гордий тим, що маю відношення до так званої "Групи Бродського".

"Група Бродського" у Черкасах це:

– 5 депутатів міської ради, які не піддалися спокусам і не продалися, як ти і твої поплічники меру Бондаренку за посади.

– Баскетбольна школа "Черкаських Мавп", що налічує 500 дітей, два спортивні класи, 11 дитячих команд різних рівнів. І утримується це все за кошти Михайла Бродського. А якщо ти згадаєш про 1,5 млн. грн., що дає місто, то вибач, це лише 5% від витрат! А хлопці і дівчата відпрацьовують ці 1,5 млн., прославляючи Черкаси по всій Україні.

Святослав Михайлюк − гравець НБА. Олександр Кобець − бронзовий призер Чемпіонату Європи з 3Х3, Іван Ткаченко – це наші вихованці і члени збірної України. І ще з десяток молодих гравців, які вчаться і грають за кордоном.

– Це підприємство "Група Венето", що за півроку вже заплатила 18 млн. грн. податків. І з цих податків, шановний чиновник, ти отримуєш свою зарплату в 40 тис. грн. у місяць.

– Це сотні спортивних і дитячих майданчиків у дворах Черкас, це баскетбольні конструкції в черкаських школах, встановлені за кошти підприємства "Група Венето" і Михайла Бродського.

Юрко, а хто ти?

– Людина, у якої перший запис у трудовій книжці – заступник міського голови, бо так склалися політичні зорі?

– Саме ти, як заступник міського голови, створив транспортний колапс у Черкасах, коли тиждень не ходили маршрутки, а через кілька днів ціна за проїзд зросла до 5 грн.

– Саме ти і твої партійці, члени виконкому, проголосували за одного монополіста в сфері ЖКГ і підняли тарифи на квартплату у два рази.

– Саме ваша тема про вивезення негабаритного сміття фірмою, яка має контракт на 10 років.

– Саме ви стали найбільшими політичними повіями. Я вже не знаю жодного вашого партійця, який не отримав посаду в мерії чи в комунальних підприємствах. Загалом лише по зарплатах ви тягнете на 1-1,2 млн. грн. з бюджету, який наповнюють жителі Черкас!

– Саме ти, Юрко, причетний до звільнення Лілії Маліщук. І нанесення збитків міському бюджету на понад 150 тис. грн. за незаконне звільнення. Готовий сплатити ці гроші?

– Поясни мені, як ти здавав екзамени в Академію при Президентові України, що отримав не надто хороші бали?

– При цьому у тебе і всієї твоєї команди з’являються дорогі іномарки: в тебе наче BMW Х5 і квартири, чомусь з заниженою вартістю….. Ще продовжувати ??

Щодо вбивства Вадима Комарова. ЗМІ пишуть, що ти і твій батько проходять по одній з версій цього вбивства. У статусі свідків чи підозрюваних. Мені це не відомо. Правоохоронці все перевіряють. Це їхня робота. А якщо вони знайдуть цікаву довідку під назвою "7-Б" про одного високопоставленого нинішнього чиновника, то декому буде не дуже переливки. Так, Юрко? Бо саме за цією довідкою того дня йшов Комаров в поліцію.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version