БлогиПро вроджений комплекс меншовартості

Про вроджений комплекс меншовартості

-

- Advertisment -

Спокійно спостерігаючи за подіями, що відбуваються у місті останні півроку, можу констатувати – одна з найбільших бід українців – вроджений комплекс меншовартості. І мені наразі здається, що це вирок для країни.

Замість кооперації, яку створюють нормальні люди заради спільного успіху, маємо постійну конфронтацію. Два козака, три гетьмана. Народне прислів"я, яке ми так любимо – по суті своїй абсолютний деструктив для суспільства.

Людина з комплексом меншовартості, отримуючи певну перевагу в суспільстві, починає ставити себе вище за інших, та зневажати їх. Це стосується багатьох сфер, але найгірше стається, коли такі люди приходять у владу.

Перейду від лірики до приземлених речей.

Два місяці не збирається сесія. Це порушення закону "Про місцеве самоврядування". Депутати згідно процедур у законі просять міського голову її скликати. Міського голови нема, секретар самоусунувся.

Спливають усі терміни, згідно із законом, депутати збирають сесію. Міський голова вдає філолога і починає по своєму трактувати закон, секретар хтозна чи взагалі десь існує.

Скажіть, будь ласка, чи можливо у якій-небудь цивілізованій країні (а я щиро вірю, друзі, що ви прагнете цивілізованості), щоб, коли депутати, представники громади майже половини міста, просять зібрати сесію, їх ігнорували і мер, і секретар? Дуже сумнівно. Адже мер несе відповідальність за місто, а секретар за роботу ради, вони зобов’язані реагувати.

Але цей текст не для них, там все зрозуміло. Панове, давайте обирати лідерів відповідально. Людей з освітою, з інтелектом, з адекватністю. Вивчати програми, характер, історію. Бо коли приходять царі, вони знущаються над законами, над нашими правами і свободами, для них люди – матеріал, якому вони вкладають у вуха свою брехню, що гарантує їм право на владу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Костянтин Чернецький
Костянтин Чернецький
голова фракції "БПП-Солідарність" у Черкаській міській раді
- Advertisement -

У деяких черкасців не буде гарячої води

Сьогодні, 19 квітня, деякі жителі Черкас залишаться без гарячої води. Про це повідомляє пресслужба КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". Південно-Західний район: З 9:00 до...

«Кожна жінка — богиня»: у Черкасах презентували арт-проєкт «Венера»

Черкаський художній музей презентує арт-проєкт заслуженого художника України Максима Гладька — «Венера». Про це повідомляють на сторінці музею. Венера —...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x