БлогиПро "викривальні" матеріали черкаських "активістів"

Про "викривальні" матеріали черкаських "активістів"

-

- Advertisment -

Дещо про "викривальні" матеріали черкаських "активістів", що стосуються окремих посадових осіб органів прокуратури. На тлі "відеосенсацій", які активно поширюють деякі черкаські "активісти", хочу навести цитати з останньої монографії, яка висвітлює діяльність правих радикалів в Україні.

"Безумовно, що особи з темним минулим затамували злобу на правоохоронців, суддів, свідків звинувачення, осіб, які були присутні при їхній "ганьбі". А тому вони прагнуть не лише матеріального збагачення, а й зведення рахунків та помсти за старі "образи", ще більше роздмухуючи оргію вуличного насильства".

"Проголошуючи себе "паладинами національної ідеї", "носіями національного світогляду", "патріотами", "революціонерами" тощо, активісти праворадикальних організацій формують своїм найбільш одіозним представникам псевдогероїчні біографії, наділяють їх якостями, про які вони ніколи й не думали, їхні відверто кримінальні вчинки трактують як "житія святих", зображують цих осіб "героями" або "мучениками", подають їхні "діяння" як "ритуальні жертви" в ім’я якихось незрозумілих, містично-туманних ідеалів".

"Антигромадський характер діяльності праворадикальних організацій значною мірою пояснюється їхньою специфічною соціальною базою. У цьому середовищі перебуває значна кількість осіб, які мали проблеми із законом".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Євген Васильчук
Євген Васильчук
доктор політичних наук
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x