БлогиПро вибірковість реформ

Про вибірковість реформ

-

- Advertisment -

Вчора заступник міського головиЮрій Ботнарзвинуватив депутатів від "Громадянської позиції", які не прийшли на сесію, в тому, що вони нібито заважають реформам і не дають стати на ноги Черкаському аеропорту. При цьому події в сесійній залі важко назвати прагненням об'єктивно розглядати та вирішувати проблеми міста. Вибірковість промерської більшості дає кількість, а не якість. Спірні питання проходять повз очі і вуха навіть у "свободівців". Зокрема йте, що четверо відкликаних депутатів досі ходять на сесії і беруть участь у голосуванні, а тому всі ухвалені за їх участю рішення можуть бути визнані недійсними.

Днями КП "Черкаська служба чистоти" оголосила конкурс на закупівлю сміттєвоза. Я висловився проти і пояснив чому. Але жодної реакції з боку промерської більшості на такі безглузді рішення чомусь немає.

Вчора було чергове призначення депутата на керівну посаду – Павло Карась очолив КП "Черкаситеплокомуненерго". Мер знову застосовує практику підкупу депутатів, але ніхто ні слова проти не сказав. Це все відбувається абсолютно не на користь міста.

Натомість мої пропозиції щодо екореформи – осучаснити методи збору сміття, запровадивши напівпідземні контейнери, не пройшли голосування.

Депутати від "Громадянської позиції" вносили пропозиції до формування бюджету на 2018 рік щодо благоустрою міста. Жодної пропозиції до формування ПСЕРу від нашої депутатської групи не було враховано.

Провели опитування щодо перейменування вулиці Можайського, у якому взяли участь півтисячі осіб, але без ентузіазму тієї ж "Свободи". пропозиція врахувати думку людей залишилася непочутою.

Ми робили запити щодо ефективності енергозбереження у комунальних закладах, але теж жодного зворотного зв'язку не отримали.

Моя пропозиція щодо незалежної експертизи київським інститутом нещодавно відремонтованих доріг, щоб з'ясувати причини їх швидкого руйнування, також не була підтримана промерською більшістю.

Я неодноразово наголошував на необхідності облаштування переходу через залізницю в мікрорайоні "Лісовий", на якому нещодавно сталася трагедія – потяг збив хлопця. Пора вже шукати рішення, але усі як завжди мовчать.

Секретар міської радиЯрослав Нищиквже сам готує пропозиції по групуванню питань на сесію. Наради і рішення відбуваються в закритому промерському форматі. Думкою заформатних депутатів ні голова, ні секретар не цікавляться. Тому не варто говорити про якийсь саботаж. Ми працюємо і завжди готові до співпраці, але не до підтанцьовок міському голові.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Руслан Зоря
Руслан Зоря
депутат Черкаської міської ради від "Громадянської позиції"
- Advertisement -

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

У деяких черкасців не буде гарячої води

Сьогодні, 19 квітня, деякі жителі Черкас залишаться без гарячої води. Про це повідомляє пресслужба КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". Південно-Західний район: З 9:00 до...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x