БлогиПро велику родину "Черкаських мавп"

Про велику родину "Черкаських мавп"

-

- Advertisment -

Вчора мав досить приємну і теплу зустріч із батьками вихованців, які займаються в нашій баскетбольній школі "Черкаських Мавп". Разом із директором БК "Черкаські Мавпи" Володимиром Гриценком прозвітував про роботу у напрямку розвитку баскетбольного руху в Черкасах.

Перше. Баскетбольна школа "Черкаських Мавп" налічує понад 500 вихованців. З кожним роком кількість молодих спортсменів зростає. Нині маємо 11 команд різних вікових груп. Наша задача наступного року збільшити кількість дітей до 800. Фінансування баскетбольної школи здійснюють батьки, міський бюджет і меценат Михайло Бродський. Він вкладає левову частку власних коштів.

Друге. Відкрито і функціонують два спортивні класи: в ЗОШ № 17 та гімназії № 9. Утримання класів (додаткове харчування, шкафчики для одягу тощо) взяв на себе так само Михайло Бродський.

Третє. Наша фракція Партії вільних демократів у міській раді повністю "заточена" під розвиток баскетболу та спорту у Черкасах. Завдяки наполегливості депутатів у бюджеті цього року передбачили 1,5 млн. грн на баскетбольний рух. У 2019 році маємо намір закласти в бюджеті 2 млн. грн.

Четверте. Плани. Ми опікуємося будівництвом спортивної арени по вул. Теліги. Цього року через спротив міської влади, мера Бондаренка і його команди нам не вдалося розпочати реалізацію цього масштабного проекту. Окрім того, "Вільні демократи" просували ідею ремонту спортивної зали ЗОШ № 35. Роботи розпочали, але травні цього року більшість Бондаренка забрала кошти і направила на свої потреби. У нас в планах будівництво спортивних майданчиків критого типу на березі Дніпра.

Серед пріоритетів на наступний рік – ремонти всіх спортивних залів у черкаських школах!

Також звернувся до усіх присутніх батьків бути активними, підставляти плече не лише "Черкаським Мавпам", але й всім, хто є нашою спільною родиною: ТОВ "Група Венето", телекомпанія "ВІККА", завод "Темп", Партія вільних демократів.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Згіблов
Олександр Згіблов
депутат Черкаської міської ради, керівник підприємства "ТЕМП"
- Advertisement -

7 тисяч доларів за фіктивний діагноз: на Черкащині затримали адвоката

На Черкащині правоохоронці затримали адвоката, його підозрюють у вимаганні грошей за встановлення фіктивного діагнозу отримання “хворим” групи інвалідності. Повідомляє...

У Черкасах збирають кошти, щоб кікбоксер поїхав на змагання

У Черкасах збирають кошти, щоб черкаський кікбоксер Ростислав Кирилюк зміг потрапити на тренувальні збори і взяти участь у змаганнях....

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x