БлогиПро вчорашні події довкола виборів обласної ради

Про вчорашні події довкола виборів обласної ради

-

- Advertisment -

Відразу зазначу, що я не можу стверджувати, які результати виборів є справжніми – ті, що оголосила комісія, чи ті, про які говорять представники 7 партій. Вільні демократи не брали участі у виборах до обласної ради і ми не мали своїх представників у містах та районах області.

Але запевняю, що у місті Черкаси, де ми були присутніми на всіх виборчих комісіях, результати голосування за кандидатів до обласної ради на 100% відповідає тому, як проголосували виборці. Ми маємо примірники всіх дільничних протоколів. І коли тиждень тому була спроба "загубити" 2 500 голосів "Свободи" та кількасот голосів "УКРОПу", саме наші документи допомогли відстояти справжнє волевиявлення черкасців.

Обласна виборча комісія –це не щось таке, що взялося нізвідки. Кожного члена цієї комісії старанно підбирали і готували ПОЛІТИЧНІ ПАРТІЇ. Декого з членів комісії партії замінювали протягом виборчого процесу.

У мене немає запитань до "Черкащан", Афганців, УКРОПу –вони не мали представників в ОВК. Представник "Свободи" в комісії голосував проти.

А ось до "батьківщинівця" Анатолія Бондаренка і "радикала" Булатецького запитання є.

Не вірю, що три члена ОВК від "Батьківщини" і член від РПЛ поїхали на дивне нічне позачергове засідання комісії без згоди чи повідомлення своїх лідерів.

Не вірю, що вони вони голосували за результати виборів без доручення на це від своїх керівників. Адже це не якесь поточне процедурне голосування –це ПІДСУМОК усіх виборів.

Не вірю, що три члена ОВК від "Батьківщини" не помітили зменшення голосів за їхню партію.

Не вірю, що без відома Анатолія Бондаренка голоси "Батьківщини" з одного округу (кандидата) перекочували до іншого кандидата в інший округ.

Не вірю, що "випадково" напередодні Микола Булатецький заявляв, буцім-то УКРОП краде голоси в Радикалів.

Не вірю, що абсолютно "випадково" у "Батьківщини" та РПЛ не змінилась кількість мандатів.

Напевно, окрім кримінальної відповідальності за фальшування результатів виборів слід запроваджувати і політичну відповідальність партій, які делегують в комісії фальсифікаторів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергій Одарич
Сергій Одарич
колишній міський голова Черкас
- Advertisement -

У Черкасах вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

У Черкасах відбулися пам'ятні заходи з нагоди 38-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Черкаська ТЕЦ зупиняє свою роботу: за гарячу воду не нараховуватимуть

Із 4 травня поточного року Черкаська ТЕЦ тимчасово припиняє генерацію теплової та електричної енергії. Про це повідомляється на офіційній...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x