БлогиПро транспортну реформу

Про транспортну реформу

-

- Advertisment -

Перебуваючи у відрядженні в Італії, я звернув особливу увагу на систему роботи громадського транспорту, зокрема на міське автобусне сполучення.

В той час, коли в Черкасах перевізники вимагають підвищення ціни за проїзд в громадському транспорті, а міський голова разом з департаментом ЖКК нічого не роблять для втілення транспортної реформи, в Італії, як і в багатьох європейських країнах, пасажири давно вже звикли до налагодженої та автоматизованої системи руху транспорту.

На кожній зупинці розміщена схема руху міського транспорту та електронне табло, на якому з точністю до хвилини, можна побачити час прибуття автобусу, того чи іншого маршруту. Звичайно, що самі зупинки охайні та прибрані.

Всі міські автобуси мають рівну, без сходів, та низьку конституцію підлоги, яка при зупинці автобусу біля бордюру, становиться майже в рівень із тротуаром. При мені мамочка з дитиною в колясці вийшла сама, без усіляких проблем, з автобусу прямо на зупинку. Я навіть не встиг запропонувати свою допомогу.

Все зроблено для комфорту та безпеки перевезення пасажирів. Люди розуміють, скільки і за що вони платять за проїзд в громадському транспорті.

Вважаю, що черкащанам потрібно забезпечити достойні умови перевезення в громадському транспорті. Наша фракція Партія Вільних Демократів у Черкаській міський раді вимагатиме від міського голови впровадження транспортної реформи в місті Черкаси та контролюватиме її реалізацію. Реформа на часі, її реалізації неминуча!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Тарас Коломієць
Тарас Коломієць
депутат Черкаської міськради від Партії вільних демократів
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x