БлогиПро тендер і висвітлення діяльності мера Анатолія Бондаренка

Про тендер і висвітлення діяльності мера Анатолія Бондаренка

-

- Advertisment -

Як керівник телерадіокомпанії, яка днями виграла тендер на 500 тис. грн з висвітлення діяльності міського голови і виконавчого комітету, з подивом дізналася, що міський голова Анатолій Бондаренко дав доручення скасувати закупівлю. А вивільнені кошти спрямувати на аварійні ремонти в садочках і школах.

Наша позиція досить проста.

Ми не проти того, щоб у наших черкаських школах і садках відремонтували труби (після початку опалювального сезону), полагодили дах (в період дощів), замінили вікна (напередодні зими) або провели інші більш нагальні роботи. Справді, нашим закладам треба допомагати. Щоправда, чому це не робилося на початку року, залишається загадкою.

Ми готові БЕЗКОШТОВНО зібрати інформацію з кожного закладу, де є необхідність провести аварійний ремонт, надати цю інформацію в департамент освіти. І обіцяємо протягом цих 2,5 місяців відслідковувати, як витрачаються бюджетні кошти, хто підрядник (чому саме він, а не хтось інший), як виконуватимуться роботи, як витрачатиметься кожна копійка в бюджеті. Про це все сповіщатимемо наших глядачів у новинах.

Ми також розуміємо, що питання не в аварійності освітніх закладів, а в тому, що тендер виграло "інший ЗМІ". З боями і скаргами, з доводами і нервами. Але ми виграли і довели це Тендерному комітету. Упевнена, що 500 тис. грн не перекидалися б на аварійні школи і тендер не відмінявся б, якби закупівлю виграла ТРК "Антенна", директор якої шанований мною Валерій Воротник є Вашим радником з медійних питань. Саме той Воротник, який радив Олійнику, був його помічником як депутата Верховної Ради, радив Волошину. З Одаричем не склалося… А тепер Валерій радить Вам.

І ще. Хотілося б нагадати, Анатолію Васильовичу, що кошти, якими Ви так розпоряджаєтеся, належать всій громаді. Тому і їй вирішувати, куди і скільки витратити.

Зі свого боку обіцяємо продовжувати виконувати свою журналістську роботу якісно, професійно, об’єктивно, а головне – показуватимемо проблеми зі сторони громади Черкас, а не так, як того хочуть чиновники мерії та Ви особисто.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юлія Погостінська
Юлія Погостінська
генеральний директор ТОВ "Телерадіокомпанія "ВІККА"
- Advertisement -

«HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом (ВІДЕО)

Нові виклики перед роботодавцями. «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом. Повідомляє...

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x