БлогиПро таємну вакцинацію влади

Про таємну вакцинацію влади

-

- Advertisment -

Шановні можновладці!

Тоді як Україна досі не розпочала вакцинацію, а в бюджеті цього року на закупівлю вакцин закладено копійки, деякі члени уряду й депутати почали вакцинацію.

Це стосується кРадуцького. Та, судячи з усього, прем’єра Шмигаля.

Наскільки мені відомо, 29 або 30 грудня чартерним рейсом до України таємно надійшла партія вакцини Pfizer: найімовірніше, її без розмитнення пронесли через «Зал офіційних делегацій», прикриваючись паспортом якогось депутата.

За наявною в мене інформацією, прем’єр-міністр Денис Шмигаль і низка народних депутатів, зокрема і голова профільного медичного комітету ВР Михайло кРадуцький, цього тижня відвідали клініку пластичної хірургії й косметології «Меділенд», але не тільки і не стільки по укол ботоксу, скільки по першу дозу вакцини.

Очевидці стверджують: за два етапи вакцинації наші «слуги» платять по 2,5 тис євро. Ви тільки уявіть собі: ці люди профукали закупівлю вакцини для народу, не заклали грошей на вакцину цього року і тепер переплачують приблизно в 100 разів, аби тільки врятувати власну дупу. Саме в 100, тому що в Європі одна доза коштує приблизно 15 євро, або 30 – за дві.

Панове жлоби, ви не офігіли?

У порядних країнах за таке належать моральний осуд і відставка. Ось, наприклад, у Польщі. А в нас?

Нижче на фото ви можете побачити Михайла кРадуцького в компанії Романа Голдмана. Роман, за моїми даними, має прямий стосунок до клініки «Меділенд». Припускаю, що і кРадуцький брав безпосередню участь у цій операції, і, як мені розповіли, він і Павло Фукс пропонують багатьом депутатам, політикам і просто багатим людям отримати додатковий імунітет, цього разу – від COVID-19. Або у вигляді хабара, або за великі гроші.

Отже, виходить, що українські бенефіціари таємної вакцинації – Фукс і кРадуцький.

Напевно, СБУ має поцікавитися, чому в країні відбувається нелегальна вакцинація незареєстрованою вакциною. Водночас цим займуться ізраїльські розслідувачі, до яких я написав відповідне звернення. Упевнений, що українські правоохоронці не знайдуть складу злочину, а ізраїльські – розкриють усе.

Я вважаю своїм обов’язком виявляти «державних діячів», імпотентних у справах державних, але таких здібних у забезпеченні особистих інтересів і особистої безпеки. Саме з таких принципів починається побудова сучасної Європи, як і з дотримання пріоритетності вакцинації громадян: мажори й політики в останню чергу.

А в нас?

У нас аграрному латифундисту Веревському злили пільгу з ПДВ, обсяг якої міг би покрити витрати на придбання вакцин для всієї країни – грошей вистачило б на закупівлю 31 млн. вакцин.

Я не можу стверджувати, що той самий Шмигаль справді вакцинувався. Тому вважаю цивілізованим, щоб прем’єр разом із паном кРадуцьким здали тести на антитіла. І якщо припущення підтвердяться, обоє мають піти у відставку.

Таємне вакцинування – це їхній детектор совісті, який «слуги» не пройшли. Не можна обіймати державні посади, але думати тільки про себе.

P.S. Користуючись нагодою, прошу президента Зеленського накласти вето на зниження ПДВ для аграрних баронів. Це не тільки вкрадені життя через відсутність вакцин, це продовження гірших корупційних практик, але в новому виконанні.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisement -

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x