БлогиПро сміття і його переробку

Про сміття і його переробку

-

- Advertisment -

Сьогодні (23 жовтня) на сесії міської ради депутати підтримали петицію про "Переробку сміття" в місті Черкаси. Це маленький крок на зустріч виходу із "смітєвої удавки", яку ми маємо не тільки в Черкасах, але по всій державі, ситуації критична і уже зараз потрібно шукати виходи та інвесторів, які зможуть профінансувати побудову заводу по обробці сміття. Цей шлях пройшли всі європейські країни крім нашої, це справді серйозна проблема, а часу все менше.

Нещодавно я повернувся із робочого візиту з міста Відень, Австрія, який організував Bohdan Hawrylyshyn Family Foundation. З командою наших черкащан ми відвідали сміттєспалювальний завод Шпітелау, який є прикладом того, як підприємство може бути не тільки екологічно безпечним, але і при цьому ще обігрівати квартири містян. До того ж, дизайн, який створив австрійський дизайнер Хундерствасер, робить завод візитівкою міста і на сьогодні цей завод знаходиться в топ 10 найвідвідуваніших місць столиці.

Завод може утилізувати 265 000 тонн сміття щорічно. Електроенергію для своїх потреб він виробляє самостійно. Крім цього, він подає тепло в 60000 віденських квартир.

Із залишків спаленого сміття, австрійці навчились робити будівельний матеріал, який продають німцям, оскільки у себе в країні використання матеріалу забороняється.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Артур Акопян
Артур Акопян
депутат Черкаської міської ради від " Громадянської позиції"
- Advertisement -

Сьогодні в Черкасах за деякими адресами не продаватимуть воду

Сьогодні, 24 квітня, продаж води з автоцистерни не буде здійснюватися за деякими адресами. Про це повідомляє пресслужба КП "Черкасиводоканал". Через...

Помутніння неба та «брудні дощі»: на Черкащину принесло пил із Сахари

На Черкащині наразі спостерігається помутніння неба та дощі, які можуть забруднити автомобілі та одяг. Це через транспортування пилу з...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x