БлогиПро ситуацію з колишнім кінотеатром "Мир"

Про ситуацію з колишнім кінотеатром "Мир"

-

- Advertisment -

Факт № 1. В приміщення колишнього кінотеатру "Мир" вкладають за два роки десь 14 млн. бюджетних коштів + 3 млн на нове гімнастичне обладнання, за яким тягнеться ще досі кримінал. Роблять ремонт, купують обладнання. Загальні витрати міського і державного бюджету (завдяки нардепу від Черкас Олегу Петренку) 17 млн. грн.

Факт № 2. Про проблеми з запуском нового гімнастичного залу почали говорити ще півроку тому. Найголовніша проблема тоді – неможливість підключити електрику. Потужностей трансформаторної підстанції не вистачає. Були й інші проблеми в будівництві.

Факт № 3. До офіційної "здачі в експлуатацію" зал помпезно відкривають. Недільний ранок. купа дітей, батьків, чиновників. Стрічку перерізають мер Черкас Бондаренко і… лідер ВО "Свободи" Олег Тягнибок. Мені розповідали цікаву історію. Дехто із активістів-журналістів запитав у головного "свободівця": а що ви тут робите? (за логікою перерізати стрічку мав Олег Петренко, який в той час робив дома печеньки). На що Тягнибок відповів: не знаю.

Факт № 4. Стрічку перерізали, попіарилися. А виявилося? Що там не можуть займатися діти. Об’єкт треба закрити на замок, завершити всі формальності, виправити всі помилки будівельників, отримати дозвіл і тільки тоді подати світло, воду, тепло.

Висновок
1. Хтось дуже поспішив. Поспішив 30 вересня. Чому? Треба був ковток піарного повітря, мовляв "хоч щось робиться".
2. Якось дивним для мене була приступність лідера "Свободи" Тягнибока. Яке відношення "Свобода" має до гімнастичної зали?
3. Що тепер? На дверях мають повісити замок. Докерувалися чи допіарилися?

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергій Кузляєв
Сергій Кузляєв
черкаський журналіст
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x