БлогиПро санітарні вимоги в дитячих садочках

Про санітарні вимоги в дитячих садочках

-

- Advertisment -

Від дотримання санітарних вимог в дитячих садочках залежить здоров’я наших дітей. Основи здоров’я дорослої людини закладаються саме з дитинства. Так, окрім відповідних перевіряючих служб, активну участь в перевірці санітарного стану ДНЗ№22 "Жайворонок" приймають члени батьківського комітету садочку. Хто як не батьки більше за всіх піклуватимуться за своїх дітей? Тож в садочку завжди панує чистота та порядок.

Так, з метою дотримання вимог санітарного законодавства України, Черкаським міським управлянням Держпродспоживслужби в Черкаській області, восени 2019 р. було проведено перевірку стану ДНЗ№22 "Жайворонок". Знаючи дбайливе та господарське ставлення до своїх обов’язків директора садочку Наталії Литовченко, був впевнений, що грубих санітарних порушень не може бути виявлено. За результатами перевірки було рекомендовано "придбати на харчоблок додатково холодильник". Тобто була виявлена проблема, вирішення якої повністю не залежало від керівництва садочку.

Враховуючи ситуацію, що потрібно було виправляти зауваження зазначені після перевірки, в кінці 2019 р. вніс пропозицію щодо придбання холодильника для ДНЗ№22 "Жайворонок". Дану пропозицію підтримали мої колеги депутати, за що їм подяка від батьків та працівників садочку. Продукти харчування мають зберігатися належним чином інакше виникне розсадник бактерій. Тому наявність додаткового холодильника в харчоблоку навіть не підлягала обговоренню. Вже з початку 2020 р. новий холодильник активно експлуатується в харчоблоці садочку. Таким чином було усунено зауваження після перевірки.

Приємно робити добрі справи на користь громади і, особливо, для потреб дітей. У міської влади завжди в пріоритеті має бути безпека, комфорт та здоров’я дітей, не зважаючи на політичні розбіжності!

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Тарас Коломієць
Тарас Коломієць
депутат Черкаської міськради від Партії вільних демократів
- Advertisement -

У Черкасах збирають кошти, щоб кікбоксер поїхав на змагання

У Черкасах збирають кошти, щоб черкаський кікбоксер Ростислав Кирилюк зміг потрапити на тренувальні збори і взяти участь у змаганнях....

Смілянина підозрюють у смертельному побитті батька свого знайомого

Смілянину повідомили про підозру в скоєнні нападу на батька свого знайомого, що призвело до його смерті. Про це повідомляє...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x