БлогиПро розвиток туризму у Черкасах

Про розвиток туризму у Черкасах

-

- Advertisment -

27 вересня весь світ відзначає Міжнародний день туризму.

На жаль, як вчитель, вимушена констатувати, що в Черкасах розвиток туризму перебуває не на високій сходинці. Є обласний центр туризму, існує і міський. За кошти спонсорів там купують обладнання, інколи перепадає і бюджетне фінансування. Але в більшості випадків туристичні осередки – це справа рук ентузіастів. На жаль, жодної підтримки цього напрямку з боку влади.

Кілька місяців тому довелося побувати у Скандинавських країнах. Там побудована цікава структура проведення природничих наук. Школярі майже щотижня ходять в походи, навіть проводять ночі у наметах в лісі, вивчають флору і фауну своєї країни, вчаться не лише виживати, забезпечувати себе, але й бути разом із природою. Для них це буденність. Для нас, на жаль, це недосяжні речі.

Facebook / Інна Михайлюк

Пропонуватиму, як депутат міської ради, реанімувати стару добру програму підтримки туризму. Для цього у нас є бази в ЗОШ №24, №12 та №10. Довкола Черкас хороші місця для туризму – ліси Мошногір'я, Холодного яру, острови Дніпра і соснові ліси Лівого берега.

Туризм – це не лише походи, багаття тощо. Є різні види туризму: екологічний, історичний, лікувальний, паломницько-релігійний. На моє переконання, варто повернутися до розробки туристичної програми.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Інна Михайлюк
Інна Михайлюк
депутат Черкаської міської ради
- Advertisement -

«Кожна жінка — богиня»: у Черкасах презентували арт-проєкт «Венера»

Черкаський художній музей презентує арт-проєкт заслуженого художника України Максима Гладька — «Венера». Про це повідомляють на сторінці музею. Венера —...

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x