додому Блоги Про рішення, які приймали на сесії міськради

Про рішення, які приймали на сесії міськради

0

Фракція Партії вільних демократів підтримала :

Запит депутата Радуцького про розірвання договору із переможцем по прибиранню зелених зон і перенаправленню коштів на придбання інсуліну для черкаських діабетиків;

Звернення Черкаської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо фінансування з державного бюджету придбання ліків для хворих на діабет;

Дати дозвіл на продажу (через аукціони в системі "Прозоро") чотирьох об’єктів комунальної власності. Міська рада дала дозвіл, а вже міська влада має провести оцінку і власне самі торги!

Внесли зміни до статуту КП "Черкаський зоопарк". Тепер 20 років там буде розташована назва "Roshen". Сума інвестицій від корпорації лише за останні три роки склала 75 млн. грн., а до 2024 року "Roshen" планує вкласти в наш зоопарк – 300 млн. грн. Зоопарк залишиться в комунальній власності.

Програму капітальних ремонтів в будинках, де не утворене ОСББ і ЖБК. Відтепер капітальні ремонти проходитимуть за спів фінансування із мешканцями.

Лише 17 депутатів підтримали пропозицію зменшити премію для мера Бондаренка з 400% до 250%. Для ухвалення рішення необхідно 22 голоси!

"Вільні демократи" не підтримали:

Збільшення штату управління інформаційної політики на 1 особу. За останні 4 роки кількість чиновників у мерії збільшилося на понад 60 осіб.

Окрім того:

Депутат Тарас Коломієць уп’яте виступив з ініціативою демонтувати незаконний кіоск біля поліклініки № 2, що по вул. Чорновола. Мер Бондаренко уп’яте запевнив, що ось-ось його демонтують.

Вимагав від директора департаменту юридичного забезпечення повернути 250 тис. грн. незаконно сплачених коштів, сплачених чиновнику у вигляді премії. Бондаренко запевнив, що кошти повернуто. Перевіримо!

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version