додому Блоги Про прояви патріотизму

Про прояви патріотизму

0

Добре пам’ятаю, як влітку 2014 року звернувся до керівника підприємства "ГрупаВенето", тоді ще "ТЕМП",Олександра Згібловаіз проханням допомогти хлопцям, тоді ще добровольчого батальйону "Азов". В той період вся країна, всі підприємці допомагали чим могли добровольцям та армії, яку починали відновлювати для захисту держави.

Тоді "азовці" нашвидкуруч заснували навчальну базу в бувшому дитячому таборі біля Бердянську. Справа в тому, що тоді хлопці, наші захисники, в прямому сенсі слова спали на полу. Не було не ліжок, не матраців. Про цю проблему мені повідомив мій другОлег Петренко, який згодом став народним депутатом України. На мою думку він найзразковіший депутат минулого скликання.

Дізнавшись про цю проблему, на "ТЕМПі" в найстисліші терміни розробили і відразу запустили у виробництво легкі не промокаючи спальні матраци. Вже через півтора тижні хлопці на них спали. Тоді передали близько 150 матрасів-карематів. Вдалося оперативно передали продукцію завдяки компанії перевізнику "Нічний Експрес".

Потім настала осінь. На "ТЕМПі" розробили новий тип армійських "буржуйок". В жовтні "азовці" отримали їх так само.

Від цих подій пройшло більше 5 років. Багато хто з тих хто допомагав нашім захисникам "забули" про війну на Сході України. Підприємство "Група ВЕНЕТО", бувший "ТЕМП", як допомагав так і продовжує допомагати нашим воїнам. Власником підприємства є відомий бізнесмен та меценатМихайло Бродський.

Зараз зрадники України намагаються його "облити брудом". Не вийде! Добрі справи не забуваються і завжди заслуговують поваги!

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version