БлогиПро проблеми дитячих садочків

Про проблеми дитячих садочків

-

- Advertisment -

Нагадаю, що на початку цього року міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та частина депутатів міської ради поділили школи і дитячі садочки Черкас на "чорних і білих". Білі – це ті, кому дісталося фінансування, бо всі вони входили в округи депутатів, які голосували за бюджет дерибану імені Бондаренка, а чорні – це ті, які знаходяться на округах депутатів-опозиціонерів. "Вільні демократи" ніколи не ділили Черкаси на касти, тому ми відразу засудили такий підхід нинішньої влади Черкас.

У ситуації, коли ДНЗ № 77 "Берізка", не дали фінансування, а роботи треба проводити, то віднайшов фінансову можливість для заміни старих дерев’яних дверей. З приходом осені та зими старі двері "розбухали" від вологи та дуже важко зачинялися, з-за цього утворювались великі щілини і в молодшій групі "гуляли" протяги. Звичайно це було причиною застуд маленьких діточок. Тепер цю проблему ліквідовано.

На днях встановили нові, сучасні двері від черкаського виробника і, що важливо, платника податків до місцевого бюджету. Таким чином, маленькими кроками, зробимо умови перебування діточок безпечним та комфортним в садочках!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Тарас Коломієць
Тарас Коломієць
депутат Черкаської міськради від Партії вільних демократів
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x