БлогиПро політичний шантаж, блокування трибун та бійки

Про політичний шантаж, блокування трибун та бійки

-

- Advertisment -

Хочу висловити обурення з приводу спроби зірвати роботу сесії міської ради окремими громадянами, які першу половину робочого дня не давали нормально працювати депутатам.

Свої дії ці громадяни мотивують тим, що, мовляв, із ними, як із представниками громадськості, не було погоджено міський бюджет та "Програму соціально-економічного розвитку м.Черкас на 2017 рік".

Як наслідок їхніх дій, під загрозою зриву опинився розгляд низки питань по роботі тролейбусного парку, де затримується виплата людям заробітної платні, програми розвитку молоді, спорту, сім'ї та дітей, тощо.

Постає резонне питання – навіщо тоді обираються депутати? Адже вони відповідають перед виборцями. А перед ким відповідають ті, хто зриває сесії, блокує трибуни та влаштовує бійки?

Ми маємо близько 1,5 тисячі громадських організацій. Що буде, якщо усі вони так почнуть себе поводити?

Переконаний, що сьогодні дехто на сесії намагався зробити піар-хід та заробити політичні дивіденди на темі ПСЕР. Усі бажаючі мали змогу ознайомитися із проектом Програми соціально-економічного розвитку як на сайті міськвиконкому, так і у його стінах. Був час і на внесення пропозицій та доповнень до Програми. Напевно, дехто вирішив, що публічний скандал набагато краще для благоустрою міста, аніж конструктивні рішення.

Черкаська міська рада складається із 42 депутатів та міського голови. До її складу наразі входить депутатських 7 фракцій, кожна із яких має своє бачення на вирішення тієї чи іншої проблеми. Ми ніколи не матимемо ідеального бюджету, який на 100 % задовольнить усі сторони.

Саме тому ми не повинні бути категоричними. Інакше не буде прийняте жодне рішення.

Як депутат міської ради, я закликаю усі демократичні сили до обговорення різних питань та ведення конструктивних переговорів.

Адже розумна і виважена політика полягає не у конфронтації, а у знаходженні об'єктивного компромісу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Руслан Зоря
Руслан Зоря
депутат Черкаської міської ради від "Громадянської позиції"
- Advertisement -

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Відійшов у засвіти відомий черкащанин – автор прапору Черкас та гербу області

Відійшов у засвіти відомий черкащанин, чудовий майстер, народний художник України, Микола Теліженко. Йому було 73 роки. Про це на...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x