додому Блоги Про піар на пам’яті

Про піар на пам’яті

0

Минулого тижня місто сколихнулось від страшної новини – у своєму офісі бус застрелений депутат обласної ради Сергій Гура. ВІККА не могла стояти осторонь цієї трагічної події, тому прийдешнього дня на сайті телекомпанії була опублікована біографічна стаття про Сергія Вікторовича "Сергій Гура: чим жив загиблий політик". Стараннями журналістів нашого сайту, із залученням офіційних та власних джерел, нам вдалось зібрати об’ємний матеріал і відтворити життєпис людини, яку напередодні позбавили життя.

Як тільки-но матеріал поширили на сайті, мені особисто зателефонував відомий у місті громадський діяч Араік Рафікович Мкртчян, чиє ім’я було згадане в статті, і вказав на неточності, допущені журналістами. Ми визнали, що допустили помилку, не поточнивши дані безпосередньо в пана Араіка, хоч і отримали їх із різних і досить надійних джерел. Протягом лише 10 хвилин неточність була виправлена, а матеріал продовжував набирати перегляди.

Такий вигляд мав текст, який збентежив Араіка Рафіковича:

Так він був перефразований за його проханням, аби максимально наблизити матеріал до істини:

Здавалось би, помилки визнані, питання вичерпано.

Однак у своїй авторській програмі "Політичний підсумок місяця" за 30 травня громадський діяч зробив нам зовсім неприємний сюрприз. Пан Мкртчян дозволив собі різкі, безпідставні й, навіть, ниці висловлювання на адресу журналістів сайту та телекомпанії "ВІККА" в цілому. "Падлюча публікація", "політичне замовлення", "злий жарт, який буде використаний пізніше, перед виборами" – саме так він назвав матеріал, в якому йому пішли назустріч. Закид, що наших журналістів засліпили гроші, – всього лиш особисті домисли Араіка Мкртчяна. На жаль, часто люди роблять хибні висновки про інших, опираючись тільки на власний приклад чи досвід.

Більше того, політик розповів про ще одну публікацію, у якій ми, нібито, повторно використали неправдиві дані, і саме нас звинуватив у тому, що "брехня була рознесена по всій Україні".

Ніякі більше публікації, у яких би згадувався Араік Мкртчян, тим паче з іменем покійного Сергія Гури, і вже точно – про те, мали вони спільний бізнес чи не мали, на сайті vikka.ua не з’являлись. Сайт телеканалу ВІККА відкритий для будь-кого, жоден надрукований матеріал не залишається без уваги читачів, тому ми відповідаємо за те, що робимо.

А от чи доречний піар на пам’яті покійного та на безпідставних звинуваченнях – це вже інше питання…

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version