БлогиПро переможний старт Кубку FIBA

Про переможний старт Кубку FIBA

-

- Advertisment -

Перемога – це завжди добре.

Але якістю гри я не задоволений. На майданчику було багато сумбуру, особливо в першій половині. Неякісна робота в захисті, багато невиправданих, можна навіть сказати, безглуздих рішень. Хоч цьому і існує досить логічне пояснення. Всі ми розуміємо що нам не вдалося провести повноцінної передсезонної підготовки. Це пов'язано з багатьма факторами. По-перше,нас просто вибили з ритму травми наших гравців, в зв'язку з цим практично до виїзду в Норвегію команда не мала повноцінних тренувань з можливістю якісно попрацювати 5х5. Другий момент – це звичайно наша участь з Кобцем і Конєвим в іграх та підготовці національної збірної України. Як не крути, але для того щоб команда розуміла, чула і виконувала настанови тренера, тренер повинен бути з командою в період підготовки, а не зустрічатися з командою в аеропорту, як це сталося зараз у нас.

Але нічого не поробиш і ми розуміли й десь очікували ті проблеми з якими ми зустрілися сьогодні в першій половині.Частину з них нам вдалося вирішити в по перерві, частину веземо з собою в Черкаси і спробуємо на скільки це можливо виправити щось за одне тренування, перед першою грою Суперкубку. Якщо хоч в деяких моментах нам вдасться вирішити проблеми – буде добре!

Поки що я дуже стурбований тим що побачив. Серйозності цій ситуації додає той момент, що у нас зараз немає ігор за рахунок яких ми можемо розігратися, пропустити через себе помилки і виправити їх як це буває зазвичай на початку регулярного чемпіонату. Ми, натомість, маємо одні з найважливіших матчів в сезоні в яких не можна оступатися: це ігри кваліфікації Єврокубку та матчі Суперкубку України.

Залишається тільки сподіватися, що хлопці це розуміють і всі недоліки, що стосуються взаєморозуміння на майданчику зможуть компенсувати працьовитістю, самовіддачею і концентрацією.

Що стосується мандражу, то звичайно що він був присутній! Ви подивіться на наш склад.З одного боку наш клуб може пишається цим складом, тому що в першій після десятирічної перерви грі в Єврокубку наш ростер складався рівно на половину з вихованців клубу! 6 гравців пройшли підготовку в нашій школі! Звичайно, це їх перший досвід в європейському клубному баскетболі, звичайно вони хвилювалися і це нормально! Нормально, що хвилювалися і досвідчені гравці, кожен з них розуміє всю відповідальність яка лежить на їх плечах. При цьому з наших досвідчених хлопців досвід міжнародних змагань на клубному рівні є тільки у Конєва і Кольченка. При цьому Кольченко грає не до кінця відновившись після операції на ахілі, яку йому довелося перенести після збірної влітку. Чумаков вийшов в першому офіційному матчі після серйозної травми і пропуску минулого сезону… Але я радий, що хлопці в другій половині впоралися з хвилюванням і змогли грати вже з більш холодними головами. Тепер залишилося крок за кроком налагодити взаєморозуміння і зміст гри. Звичайно розуміємо, що для цього потрібен час, якого у нас, на жаль, немає.

Дещо псує гарний настрій після перемоги той факт що Янг і Липовцев отримали травми, але в той же час тішить те що ми не помилилися в цих хлопцях, обидва отримали пошкодження при яких могли відмовитися виходити на майданчик і ні хто б їм слова не сказав. Але обидва самі проявили бажання і показали свій характер.Як і Саша Кольченко, якому б ще по хорошому треба би лікуватися, а не бігати на майданчику! Вітаємо вболівальників і керівництво клубу з першою перемогою в Єврокубку після такої тривалої перерви! Ну а нашого капітана вітаємо з Днем народження!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Максим Міхельсон
Максим Міхельсон
Головний тренер БК "Черкаські Мавпи"
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x