БлогиПро останню поїздку в АТО

Про останню поїздку в АТО

-

- Advertisment -

Про останню поїздку в АТО. Спочатку виїжджали блакитним бусом, при виїзді з Черкас заклинив супорт (добре, що майже вдома), повернулися. Найбільше хвилювалася за передачки та продукти, які псуються, вночі розвантажували в холодильник. На другий день купила 4 літні шини на свій бус і поїхала своїм.

Спочатку 53-тя бригада, яку всі критикували, і я також. Приємно вражена бойовим духом бійців, відчуваються зміни в бригаді на всіх рівнях після заміни командира. У хлопців значно покращилось постачання продуктами, господарчими товарами, підвищилась дисципліна. Трішки "шкандибає" забезпечення паливно-мастильними матеріалами. Обстрілюють з початку червня регулярно і масивно. Б’ють і міномети, і САУшки… Є поранені, а в ту ніч, коли ми були, і 200-ті… Зустрічали нас як найрідніших гостей, пригощали кавою.

Потім передова. Наші рідні хлопці з Черкас, Золотоноші… Справжні Патріоти, Чоловіки, Захисники. Так чекали, що виїхали назустріч! Приїхавши на місце, перекрили видимість ворогу "КРАЗами", щоб не розстріляли буса. А самі йшли поперед нас, закривши собою від снайпера! Ну як до таких не приїжджати? Як не допомагати? Навіть обід зготували до нашого приїзду! Скажу чесно: такої смачної перлової каші ніколи не їла, чи то із солдатської миски, чи то від приправи від куль, які лунали поряд. Але дуже смачно! На запитання до кухаря: " Що вам ще потрібно?" Відповів, не задумуючись: "Миру!". Розпитали про перші дні, коли не було води і хліба… Дійсно, дали 1,5 л води аж на… 5 днів! Пили розсіл з огірків і помідорів… На цю репліку я мимоволі сказала, пам’ятаючи зауваження воєнкома "что они ноют, как дети малые!": "Ну, це теж рідина…" Після розголосу в пресі про цей підрозділ все налагодилось відразу! І забезпечення продуктами, і теппловізор дали, який "не положено по штату"!

Привезли ми нашим хлопцям крупи, свіжі овочі, воду, м’ясні консерви, печиво, чай, домашні смаколики, свіжоспечений хліб, миски, відра, засоби гігієни та багато іншого, а найголовніше – рації та бінокль.

Поверталися під звуки артилерійської канонади… Хлопці хотіли швидше нас випроводити, щоб ми не постраждали… В голові чи то від втоми, чи то від пострілів пульсувало одне: "Війна! Справжня війна!!!". Коли це закінчиться??? Коли???

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Оксана Циганок
Оксана Циганок
волонтерка
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x