БлогиПро одноосібне володарювання Черкащиною

Про одноосібне володарювання Черкащиною

-

- Advertisment -

Вся Черкащина нині затамувала подих: олігарх і доларовий мільярдер Юрій Косюк "вибиває" у Президента Порошенка право на повне і одноосібне володарювання областю. Звісно, багато сфер буття регіону вже і так давно під цим паном зокрема дорожнє господарство, яке керується за допомогою ставленика з МХП. Навіть деякі політичні партії були куплені, які потім корпорація утилізує після виборів, а їх керівникам приготує вічне сідало на маргенезі як колись це було зроблено з Ющенком. Але, очевидно, цього буде замало. І "курячий барон" не заспокоїться поки над обласною державною адміністрацією замість тризуба зі жовто-блакитним стягом не замайорить "гівноколор" з раскаряченою курячою лапою, що тирчить "до неба дригом" наче дороговказ в світле феодальне майбутнє.

По коридорах адміністрацій шепочуться пузаті рожевопикі чиновнички в дешевих костюмах з видутими колінами на штанях і обличчями не понівеченими інтелектом. Не перший раз їм доведеться капелюхи вивертати. Все "обсмоктується", "обшіптується": "Чи зміниться влада в регіоні?", "Кому бігти кланятися?". А дехто і вже бігає на поклон до "нового" губернатора. Причому ті, хто був достатньо близький до нинішнього, тобто "старого". Дехто просто "заліг в кущах", а от інсайдери з державних служб, не соромлячись, так і кажуть: "ми нічого не будемо робити до тих пір поки не визначиться питання з новим керівництвом області". Оце так позиція, правда?! По-державному, патріотично!!! Мабуть, не хочуть наробити собі біди бо знають: хто керує, той замовляє музику. І неслухняним, зазвичай, замовляють траурний марш.

Ви скажете: "А закон?". Чхати вони хотіли на закон. Як врятувати свою шкуру – от ключове питання. Так і живемо – від влади і до влади, від виборів до виборів. І не треба пояснювати, що зміна виконавців зараз буде здійснюватись з метою підготовки до виборчої кампанії. Адже, мабуть, "старий" не той козак, який на думку керівництва держави зможе забезпечити результат на виборах будь-якою ціною.

Що ж, насправді, співчуваю я "новому". Бо він і не усвідомлює з чим йому доведеться зіткнутися, коли команда "перти" на нарід Божий пролунає одночасно не тільки з Києва, а і з Миронівської птахофабрики.

А для чого я це пишу, власне кажучи? Ааааа, згадав. Кожен, мабуть, запитає: а що зміниться для нас, для простого люду, для області? А рівним рахунком нічого, браття. Закон як не працював так і не працюватиме. Та все ж, вважаю, в ці дні відбуваються символічні події. Ні, це не просто зміни на посадах, не якісь там кадрові ротації. Якщо це відбудеться, то це буде маркер, який підтвердить, що той, хто нам обіцяв жити по-новому увесь час жив по-старому, жив минулим і продовжує діяти такими ж методами боротьби за владу як і його попередник Янукович. Тому цілий регіон віддав феодалу як вотчину у обмін на результат на майбутніх президентських виборах. Влада заради влади, і чхати вони хотіли на нас з вами всіх разом взятих.

Люмпену пролетаріату буде наказано голосувати і танцювати до крові п'ят під музику, що будуть замовляти старі, або вже нові "володарі" Черкащини.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вадим Гайович
Вадим Гайович
депутат Черкаської обласної ради
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x